Community værktøj

100,00 kr. 0.07% af 140.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
IntelligentAD @intelligentad

medlem siden 28. juli, 2011

Om projektet

Vil du være med forrest, Vil du være en del af det vildeste indenfor handel og markedsføring, så kik med her.

Projektet er meget komplekst, men jeg skal prøve og redegøre for det.
Vi har bygget en "motor", som er et program der ligger online. Der er brugt mere end 2 år på udviklingen af motoren i det følgende kalder vi den blot savebutler.

Savebutler vil revolutionere den måde hvorpå vi handler og bruger vores shopping muligheder. Vi vil få mulighed for at bruge vores mobiltelefon som betalingsmiddel når vi er i en butik som er en del af savebutler, vi vil kunne modtage tilbud direkte på telefonen som er relevante for os, som forbruger. vi kan bruge savebutlers shopfinder til at finde de bedste tilbud, vi kan bruge vores medlemskab til at opnå fede præmier, deltage i de bedste events, se film premiere, og få skarpe tilbud.

Det er dig og mig som forbruger der bestemmer hvilke butikker vi ønsker tilbud fra og hvilke medlemsklubber vi vil være en del af. Hvis en butik sender os for mange tilbud kan vi blot framelde os fra den specifikke butik, uden det berører de andre tilbud vi modtager.
På savebutlers side ligger butikkerne tilbud op, som ligner dem de har i deres egen butik enten online eller i detailhandlen, eneste forskel er at prisen på savebutler skal være skarpere.

For butikkerne er dette en gylden mulighed for markedsføring der forbrugsafhængig, butikken, restauranten, seværdigheden, attraktionen, hotellet etc. bestemmer selv hvor, hvornår og hvordan de ønsker og markedsføre deres produkter.
For personer eller virksomheder der er interesseret i at høre mere, er I mere end velkomne til og kontakte mig, for det her kan være starten på et profitabelt nyt kapitel i din/jeres virksomhed.

Hvad skal vi bruge?
Vi skal bruge driftskapital, svarende til kr. 140.000,- driftskapitalen bruges til udstyr til vore konsulenter, drift af CRM og regnskabssystem, kørselsgodtgørelse til konsulenterne, markedsføringsmateriale og simple merchandise effekter(jakke og mappe) til konsulenterne.

Lige nu har jeg investeret kr. 250.000,- i franchiseaftalen for forhandling af savebutlers produkter i Danmark, og nu skal vi ud og angribe markedet markant, når vi har launch her den 1. februar 2012 for butikkerne, og 1. marts 2012 for forbrugerne.

Hvem er vi?
Michael Jakobsen, 37 år, far til 4, det er mig. Jeg har drevet virksomhed siden jeg var 18 år gammel, hvor jeg købte min første forretning, som var en grillbar. jeg har siden hen haft både telebutikker og og et mediehus, nogle af virksomhederne er solgt med overskud, andre lukket ned grundet markedsvilkår. jeg har et bredt og solidt netværk af forretningsforbindelser hvor en stor del allerede har bidraget med kompetencer og ydelser til nuværende projekt, savebutler.

jeg har engageret 6 personer til salg af savebutler, og de arbejder på ren resultat orienteret afregning, og der kommer yderligere 6-8 personer til, vi har tilknyttet en bogholder, så der ikke kommer rod i regnskaberne for det er ikke min stærke side. Jeg kan sagtens gennemgå og se de overordnede linjer men og bogfører er ikke min stærke side.

Hvem er ellers med?
Forretningsmæssigt internt er der p.t. ikke flere, men vi har samarbejdspartnere der allerede har bidraget med varer til vores "shop" og tilkendegivelser om medlemskab.
1. er en webshop, der ligger 200 tilbud op på siden fra start, og mailer til deres 20.000 brugere om savebutler.
2. er et rederi, som har givet os 500.000,- i gavekort til deres forretning
3. er en butikskæde med 190 butikker, hvor vi kan få lavet aftaler med
4. er en webshop med 3000 medlemmer, som vi får, via mail
5. er en eventfirma med ca. 40.000 besøgende, opretter en konto og vil bruge savebutler i deres markedsføring fremadrettet
6. en festival, der vil bruge savebutler som deres foretrukne partner på både handel og markedsføring.
7. et fitnesscenter der vil bruge savebutler som "check in"

forretninger der vælger og være en del af savebutler, bliver eksponeret i en grad de ikke har set før, de vil opleve kundehenvendelser med et voldsomt købspotentiale, de vil opleve markedsføring på et helt ny måde og være nødt til og justere deres markedsføringsbudgetter, fordi de er urealistiske høje, hvilken betyder en højere avance margen. Vi skaber en form for kundeloyalitet der ikke er set før, vi kan give butikken netop den kunde der relevant for butikken.

savebutler Danmark får en CSR profil i forhold til og give tilbage til samfundet, hvilket betyder at dele af vores overskud gives tilbage til samfundet, så hold øje med os i det daglige, du kan evt. "synes godt om" på facebook og tilmelde dig på vores hjemmeside www.savebutler.dk

Intressenter der vil vide endnu mere, kan sende mig en mail på mj@savebutler.dk ref "Crowdfunding"
Partnerskaber