Magasinet Kollaps

1.600,00 kr. 16.00% af 10.000,00 kr.

9

crowdfunders
udløbet
magasinetkollaps @magasinetkollaps

medlem siden 2. april, 2012

Om projektet

Nettet skal gøre os klogere.

Er du træt af spin, ligegyldige personsager og ævl og kævl fra de samme fire-fem kommentatorer? Mangler du perspektiv på de danske netmedier?

Magasinet Kollaps er stedet, hvor du får nye vinkler på kultur og politik. Og det er spinfrit område. Kollaps er kultur uden anmelderi. Det er politik med et twist. Det er stedet, hvor de etablerede sandheder bliver udfordret.

Magasinet hiver tæppet væk under myten om, at det amerikanske valg bliver afgjort af økonomien: www.magasinetkollaps.dk/?p=69

Kollaps fortæller dig om en svunden tid, hvor somaliske krigere var de aarhusianske hattedamers førsteelskere: http://magasinetkollaps.dk/?p=263

Kollaps lover at sætte nye standarder for den fortællende og perspektiverende journalistik på nettet. Til gengæld beder vi om dine støttekroner for at nå dette mål.

Pengene går til at lave journalistik. Vi vil blandt andet sætte fokus på ungdomsarbejdsløsheden i Europa i en længere artikelserie. Og vi vil udfordre nutidens kunstnere i en serie, som vi kalder "Kunstens klicheer".

Magasinet Kollaps drives af non-profit foreningen Kollaps. Vi skal ikke tjene penge, men lave journalistik som udnytter nettets muligheder i offentlighedens tjeneste.
Partnerskaber