TITANS&OLYMPIANS

725,00 kr. 2.90% af 25.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet

Om projektet

“titans & olympians” er en fotografisk udstilling baseret på en Rejse gennem vores egne myter, sammen med de olympiske og titanske guder, Hvor der søges efter værdier, og hvor den menneskelige overlevelse efterforskes på godt og ondt.

Vi ved ingenting. Det er en rejse, der konstant ændrer sig. Hvad der er i dag, er ikke det samme i morgen.

Projektet skriver sin egen myte om frihed. Rejsen tager form og udvikler sig i den og med den. Projektet har fået sit eget liv og vi følger efter.

Til hvert fotografisk hovedværk produceres en video, som suppleres med et lydbillede produceret af Rune Rask (L.o.c., Suspekt m.fl.) i samarbejde med Christian w. (the company). Videoerne udgives løbende i forbindelse med produktionen af hvert værk indtil åbningen af udstillingen.

Der er bare lige det problem, at dette ikke er gratis, og projektet kan ikke lykkes medmindre vi finder nogle ekstra midler. Indtil videre har det været finansieret med Tomaces private midler, som er sluppet op.

Vi har produceret 7 ud af hovedværkerne, og har brug for midler for at kunne fortsætte.

Budgettet pr. billede er 5000 kr., og vi søger om crowdfunding for de næste 5 billeder, for så er vi nået halvvejs.

Vi er et super engageret team af mennesker, der får projektet her på benene. Der er Tomace, det er hans projekt. Han er den kunstneriske drivkraft og evige inspirator for teamet. Helle er vores altid tjekkede producer der sørger for at alt spiller.
Vibe er stylist og sørger for nytænkning og kan både smede og sy. Marie er møbelsnedker og snedkererer håndlavede rammer til værkerne. Kathrine er makeupartist og sørger for at modellerne får det rigtige look. Rasmus og Erik er filosoffer, som er vores fantastiske sparringspartnere på den filosofiske og historiske front. Oliver er tekstforfatter og sørger for at male med ord for hver video der udgives. Rune Rask og Christian W er fantastiske komponister, der komponerer lydbilledet til videoerne.

Vi håber I vil støtte op om vores projekt så det kan realiseres på den bedst tænkelige måde.
Partnerskaber