Storstilet musikvideo for Peerish

14.613,00 kr. 132.85% af 11.000,00 kr.

35

crowdfunders
udløbet
juliehagner @juliehagner

medlem siden 16. juli, 2012

Om projektet

Kan man forene strip, poledance og avantgarde-pop? I en ny og storstilet musikvideo for den danske multikunstner Peerish er det nemlig lige præcis, hvad vi gør. Baard Owe – kendt fra bl.a. Lars von Triers ’Riget’ - har sammen med en ung, smuk og forførende poledansende kvinde den bærende rolle. Peerish har tidligere arbejdet sammen med blandt andre Martin Hall og Suzanne Brøgger, men udvider nu paletten af både virkemidler og samarbejdende aktører.

I videoen spiller Owe en ældre herre, der overværer et visuelt prangende stripshow fremført af en ung og betagende kvindelig poledancer, der ikke er bange for at gå hele vejen og prøve både sine egne og sine tilskueres grænser af. Men undervejs opstår dilemmaet: Er det i virkeligheden de indre værdier eller de kødelige lyster, der har været de væsentlige i et langt liv for den mandlige hovedkarakter, hvor efterhånden kun ensomheden er tilbage?

Videoen giver ikke nødvendigvis svaret, men den giver i hvert fald stof til eftertanke og erindringer til nethinden.

Company Pictures vil her producere en musikvideo for Peerish, der vil bryde grænser for, hvad der hidtil er set i musikvideogenren herhjemme og i udlandet.

Vi er allerede i gang med præproduktionen til videoen, og ethvert bidrag vil have en positiv effekt på det endelige resultat. Med de rette midler vil vi kunne løfte videoens visuelle udtryk til de ønskede standarder og filme på locations, som er ideelle for historien, men ikke er mulige uden den fornødne kapital.

Holdet bag er den unge og fremadstormende producer in spe, Julie Hagner, instruktør Uffe Karlsson, som tidligere har stået bag bl.a. videoen til den berømte ’Little Tricks’ til sangerinden Pernille Leeloos sang af samme navn, og hvor i øvrigt reality-stjernen Susan K. spillede hovedrollen, fotograf Alex Almbjerg, som bl.a. har filmet førnævnte og ’Klovn – The Movie’ samt Per Bloch, der er mennesket bag navnet PeerishDenne video er også lavet af selskabet Company Pictures.
Incitament 1
Minimumsbeløb 0,00 1000 tak for hjælpen, du modtager et signeret eksemplar af pladen når denne er indspillet
Incitament 1
Minimumsbeløb 1,00 Med et bidrag på under 50 kr. takker vi af alle vores hjerter. Tak er kun et fattigt ord, men det vil betyde mere, end du tror.
Incitament 2
Minimumsbeløb 51,00 En personlig hilsen fra Peerish sendt med brevpost
Incitament 3
Minimumsbeløb 76,00 Et direkte link til at kunne se og downloade den ucensurerede version af musikvideoen, som ikke kan ses på Youtube eller andre steder
Incitament 4
Minimumsbeløb 101,00 Peerish ringer op og ønsker dig eller en god ven eller et nærtstående familiemedlem tillykke med fødselsdagen.
Incitament 5
Minimumsbeløb 200,00 Et signeret eksemplar af Peerish' cd-foto-bog-debut 'Kollektion' sendt med posten
Incitament 6
Minimumsbeløb 500,00 Peerish giver en op kaffe eller latte efter eget valg og en macaron på Brasserie Degas i København.
Incitament 7
Minimumsbeløb 600,00 Du får mulighed for at sende dine personlige digitale fotos til os. Så klipper vi dem sammen til en stemningsfuld video på 1-2 minutter, som du kan bruge på sociale netværk som Facebook og Youtube.
Incitament 8
Minimumsbeløb 1.000,00 For over 1000 kr. får du mulighed for at være til stede under optagelserne til musikvideoen. Du får stripshowet, som er en bærende del af videoen, at se live og ser Baard Owe i aktion.
Incitament 9
Minimumsbeløb 1.200,00 Peerish vil komme hjem til dig, ud i din virksomhed eller klasse og holde foredrag om surrealisme i moderne medier
Incitament 10
Minimumsbeløb 2.000,00 Peerish kommer hjem til dig og laver mad, hvis du bor i Københavns-området. Han medbringer selv mad, drikkevarer og måske endda godt selskab. Og det bliver ikke kedeligt, skulle det siges.
Incitament 11
Minimumsbeløb 3.000,00 Du får en tur med Peerish i veteranbil med et glas Asti i hånden i sommerhalvåret. Turen foregår i Københavnsområdet.
Incitament 12
Minimumsbeløb 5.000,00 Du får en intimkoncert med Peerish. Måske medbringer han en cellist, måske en trommeslager. Det vil vise sig.
Partnerskaber