Alletiders Pushkin-biografi

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
dpbsforlag @dpbsforlag

medlem siden 26. juli, 2012

Om projektet

Det Poetiske Bureaus Forlag er klar til at udgive Henri Troyats fantastiske 800-siders Pushkin-biografi der kortlægger digterens liv mere dramatisk og smagfuldt end nogen roman.

Vi har ikke penge eller kredit til at trykke den, så du kan hjælpe os med at få denne bog i tykken !

Giv 250 kr. og hent et eksemplar i vores boghandel eller giv 300 kr. og få et eksemplar af bogen tilsendt så snart vi har nok til at få den trykt.

 

Lidt om Det Poetiske Bureaus Forlag

Det Poetiske Bureaus Forlag er et sted for vovestykker. Ofte udgiver vi bøger, som er blevet afvist og kainsmærkede af dinosaurerne i forlagsbranchen, men som klart fortjener andet og mere end at blive ofret på kommercialismens ormstukne alter, og nu, hos os, får en chance mere for at lette fra skuffekanten. Det synes klart og tydeligt, at den etablerede forlagsverden har mistet både sin lyst og sin ulyst samt sansen for at lege; spiller man altid sikkert spil, med livrem og seler, får man næsten aldrig andet end lort igen; kunst er ikke en sikker investering.

Men heldigvis er vi ikke alene. Nye små men seriøse forlag skyder op overalt som svampe fra undergrunden på trods af udsigterne til røde bundlinjer og røde ører, ja netop dette element – at det fa’n lyneme ikke skal komme an på økonomien, at man nødvendigvis nogen gange må arbejde gratis, hvis det gælder – er vel den egentlige grund til undergrundens begejstring, hvor frivillighed er den eneste form for villighed der anerkendes.

Den eneste direktør vi har er en redaktør og ham er der mange af; den eneste der bliver båret i guldstol i “bureau’et” er de ord og den grafik, som vi samles om.
Partnerskaber