Skal vi virkelig blaffe hele vejen til København?

5.001,00 kr. 100.02% af 5.000,00 kr.

15

crowdfunders
udløbet
lisekroner @lisekroner

medlem siden 3. oktober, 2012

Om projektet

Hindenburg 7

Velkommen til vores første crowdfunding projekt!

DEN DANSKE VERSION

Skal vi virkelig blaffe til hele vejen til København?
Vi er en gruppe unge FREMADstormende musikere fra Jazzlinjen på Skurups Folkhögskola i Skåne som vil ud og spille med vores Led Zeppelin projekt kaldet Hindenburg 7.

Det her crowdfunding projekt er et af de mindre, men ikke desto mindre vigtigt! Vi er alle under uddannelse som musikere og projektet er en del af vores uddannelse. Som musiker og kreativ må man ofte tænke i alternative løsninger for at få tingene til at løbe rundt. Tiderne er hårde og de fleste steder man henvender sig får man svaret: “Ja, vi vil rigtig gerne have at I kommer og spiller, men vi har ingen penge og kan højst tilbyde Jer et måltid mad.”
Derfor går vi nu af den for os uudforskede crowdfunding vej og håber at dette kan give os et startskud til at komme afsted. For afsted skal vi!
Vi har lavet en masse fede jazz-arrangementer over Led Zeppelins gode gamle 70’er rock og behøver din hjælp for at kunne få råd til at leje en turné-bus en uges tid i slutningen af november 2012.

For din gavmildhed vil vi gerne give dig noget igen, så du kan føle at du også har en finger med i spillet.

Afhængig af hvor stort et beløb du vælger at donere får du følgende af os:

Incitament 1:
Du gir’ 10 -40 kr.
- Tak for den gode karma, du er super sej og vi vil have dig i vores tanker fremover!

Incitament 2:
Du gir’ 50 - 99 kr.
- Vi ringer til dig en helt tilfældig dag i november og roser dig skamløst for din gode karma og store gavmildhed!

Incitament 3:
Du gir’ 100-199 kr.
- Du får tilsendt en video, hvor gruppen med svedige håndtegn og gebrokken dansk accent fremfører den kristne børnesang: “Du er dig og du duer!” - En solstråle til hver en regnvåd efterårsdag.

Incitament 4:
Du gir’ 200-500 kr.
- Du får incitament 1-3 plus en “The Best of Hindenburg 7 Tour 2012” CD, med alle guldkorn, grooves og goofs fra vores tur.

Incitament 5:
Du gir’ 600-1000 -kr.
Du får alle forrige incitamenter, plus en akkustisk session med Hindenburg 7, i det fald at du befinder dig i vores nærområde Skåne/Sjælland uge 48 2012. Er du ikke i nærheden, kan du give os videre til en som kunne behøve lidt musikalsk opmuntring. Musikken fungerer også godt som et hyggeligt indslag i en frokostpause på kontoret.

Incitament 6:
Du gir’ 2000 kr og derover..
- Du får alle forrige incitamenter og så kommer vi desuden ud og sætter al vores gear op og giver den fuld spade til en hvilken som helst lejlighed du måtte ønske dig i uge 48, dog inden for en overskuelig rækkevidde for os - Skåne/Sjælland, medmindre vi snakker helt svimlende beløb - Så snakker vi om det ;)

TAK! (er kun et fattigt ord)

DEN SVENSKA VERSIONEN

Ska vi verkligen behöva lifta till Köpenhamn?
Vi är ett band med framstående musiker från jazzlinjen på Skurups Folkhögskola som vill ut med vår musik i en grym värld där spelställena inte har råd att ens betala vår resa!

Det här crowdfunding projektet är ett av dom mindre, men inte desto mindre viktigt!
Vi utbildar oss alla till musiker och projektet är en del av vår utbildning. Som musiker och kreativ måste man ofta tänka i andra banor för att få saker och ting att fungera. Det är hårda tider och de flesta ställen man vänder sig till får man svaret: “Ja, vi vill jättegärna att ni kommer och spelar, men vi har inga pengar!”
Därför prövar vi ett för oss outforskat område. Crowdfunding heter det och vi hoppas att detta kan hjälpa oss att komma igång ekonomiskt, så vi kan komma iväg på turné.
Vi har gjort en massa nya, fräscha jazz-arrangemang av Led Zeppelins låtskatt och behöver din hjälp för att kunna få råd till att hyra en turnébuss i slutet av november 2012.

Vi vill gärna ge något tillbaka och nedanför ser vad du får från oss, beroende av hur mycke du väljer att donera.

Incitament 1:
Ger du 10 -40 kr.
- Tack för din goda vilja! Vi kommer tänka på dig under turnén!

Incitament 2:
Ger du 50 - 99 kr.
Så ringer vi dig när du minst anar det, och ger dig en pepptalk!

Incitament 3:
Ger du 100-199 kr.
Så skickar vi en video när bandet gestikulerar och framför barnvisan “Du er dig og duer!” på knackig danska! - En liten solglimt i höstmörkret!

Incitament 4:
Ger du 200-500 kr.
Får du det ovannæmnda och dessutom en flott skiva från turnén! “Best of Hindenburg 7 tour 2012” med alla guldkorn, grooves och goofs!

Incitament 5:
Ger du 600-1000 -kr.
Du får alla föregående incitament, plus en akustisk spelning med Hindenburg 7, ifall du befinner dig i vår närhet, Skåne/Sjælland under V.48 2012. Är du inte i närheten, kan du skicka oss till någon som du tycker behöver lite musikalisk uppmuntring. Musiken fungerar också fantastiskt bra till lunchpausen på jobbet!

Incitament 6:
Ger du 2000 kr eller mer..
Du får alla föregående incitament och dessutom kommer vi ut med hela paketet och ger dig en sprudlande intensiv konsertupplevelse, vart du än önskar i V.48, inom en rimlig räckvidd för oss - Skåne/Sjælland. Vill ni jättegärna lyssna på oss men bor längre bort? Tveka inte att ändå höra av er så får vi diskutera saken.

TACK!!
Partnerskaber