Kunstakademiets Designskole på Stocholm Furniture Fair 2013

110,00 kr. 0.22% af 50.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
Stockholmsmessen2013 @stockholmsmessen2013

medlem siden 20. november, 2012

Om projektet

I forbindelse med den internationale møbelmesse ’Stockholm Furniture Fair’ d. 05.02 – 09.02 2013, udstiller 13 studerende fra Kunstakademiets Designskole hver et møbel, under temaet ’Det Tekstile Møbel’.

Kunstakademiets Designskole er blandt de førende skoler indenfor møbeldesign og bidrager med en interessant diversitet indenfor møbeldesign.

Vores mål er at designe en stand, der eksponerer de spirende møbeldesignere optimalt. Designerne har fremstillet prototyper der fremhæver de nyeste tendenser indenfor møbeldesign. På messen har hver enkelt studerende en unik mulighed for at få vist og af- prøvet sit talent blandt branchens etablerede designere. Ydermere er det en stor mulighed for at de studerende kan networke og skabe kontakter uden for landets grænser.

Vi er en projektgruppe på 11 engagerede designstuderende, som non-profit, er ansvarlige for at designe og koordinere udstillingen, opsætning, PR og mediedækning heraf.
Designet og opbygningen af messestanden er en forudsætning for, at projektet overhovedet kan realiseres. Målsætningen er derfor at få skabt en stand, der eksponerer og komplimenterer de 13 udvalgte møbler optimalt.
Vi søger sponsorater til dækning af materialer til standen, lyssætning, fragt, grafik, print etc., da Kunstakademiets Designskole ikke er i stand til at finansiere udgifter forbundet med udstillingen.

Det vil være en stor hjælp for os hvis I har mulighed for at støtte os økonomisk, så projektet føres fuldt til ende.
Til gengæld for hjælpen vil vi takke alle bidragsydere via tryksager og pressemateriale.

På Forhånd tak,
Designgruppen
Partnerskaber