Indspilning af en sang

15.300,00 kr. 153.00% af 10.000,00 kr.

45

crowdfunders
udløbet
junebeltoft @junebeltoft

medlem siden 19. september, 2011

Om projektet

hjerteUpdate 22/3: NEDTÆLLINGEN ER I GANG!!! I aften kl. 23:59 er det sidste udkald hvis du vil nå at få din andel af takkegaverne - og måske endda en EKSTRA GAVE i form af den ekstra sang jeg får råd til at indspille hvis vi når op på 20.000 kr. :-D

Så skulle der være en mæcen et sted derude, så hold dig endelig ikke tilbage. Jeg vil være dig SÅ taknemmelig :-)

PS - til dig som allerede har været inde og støtte: Støt gerne igen - jeg lægger selvfølgelig dine beløb sammen, så din takkegave svarer til det du i alt har doneret :-)

Update 12/3: NU MED EKSTRA TAKKEGAVE I PULJEN hvis vi når de 20.000 kr! For så får jeg nemlig råd til at indspille 2 sange i stedet for 1. Og det vil jo så betyde at der bliver en sang mere som du i så fald vil få oven i den takkegave du i forvejen skal have. Altså en ekstra takkegave :-)
Lyder det ikke meget godt? :-D

Update 11/3: MER' CHAMPAGNE!!!
Ammen for hulen da - 150% er da SÅ fantastisk :-D
TAK, TAK TAAAAAAAK!!!


 

Update 10/3: I går aftes skete det! Den ramte de 10.000 kr :-D
Samme formiddag var jeg i radioen for at give et interview om bl.a. denne crowdfunding. Lyt med her:


...og nu nævner jeg det lige: Selvom indsamlingen nu har nået de 100%, så er der jo stadig 1½ uge tilbage hvor man kan donere. Bare hvis nu der skulle sidde nogen og tænke: "Pokkers nu kom jeg for sent til at lægge billet ind på en takkegave..." For det kan altså sagtens nås endnu - og hvem ved om der måske ligefrem ender med at blive råd til TO sange...? ;-)

Deadline er d. 21. marts kl. 23:59.

*****************************************************************************

Update 9/3, kl. 21:29: YEAH!!! Så er den sq hjemme - og endda 13 dage før tid!
Så er der virtuelle krammere til alle :-D

Update 9/3, kl. 15:22: Årh hvad - hvor vildt!!! Nu mangler der jo kun beskedne 876 kr :-D

Ej jamen, TAK, for syttan da...!

Jeg mangler ord lige nu... for nu er det da lige oppe over... Tak - I er bare for seje <3Driller teknikken? Til dig, som føler dig på udebane overfor computer og internet, har jeg lavet en udførlig instruktion hvor du trin-for-trin, bliver vejledt i hvordan du gør, hvis du gerne vil donere til et crowdfunding-projekt.


**************************************************************************************

Har du nogen gange lyst til at have indflydelse på hvilken musik der kommer ud i verden? Er du nogen gange træt af at den musik som radioen og pladeselskaberne præsenterer for dig, er en evindelig (og til tider ligegyldig) satsen på "det sikre"? Har du lyst til at gøre en forskel? Så læs endelig videre...:

Allerførst: TAK fordi du vælger at kigge på dette crowdfunding-projekt!

Jeg hedder June Beltoft og jeg er sanger og sangskriver. En gør-det-selv en af slagsen - også kaldet DYI (Do It Yourself). Hvilket betyder at jeg, udover at skabe og optræde med min musik, også selv står for at få den indspillet og udgivet.

Nu står jeg så og vil brændende gerne have udgivet en EP med 5 sange. De 3 første er indspillet, så der er stadig en lille bid vej til målet. Indtil nu har jeg finansieret projektet dels ved hjælp af lidt fondsmidler, dels ved at skrabe min egen kistebund. Men kistebunden nået, så derfor har jeg brug for en økonomisk håndsrækning for at nå i mål. Og det er derfor jeg har startet denne indsamling.

På min hjemmeside kan du høre de færdige sange...

For at gøre det overskueligt, har jeg delt resten af projektet op i etaper. Så helt konkret så forsøger jeg at samle 10.000 kr. ind. For dette beløb vil jeg kunne komme i studiet og indspille den næste sang i rækken. Altså 1 sang mere. Disse penge vil kunne dække løn til musikere og producer, leje af studie og at få indspilningen mastereret.
Hvis du allerede nu føler at DET her vil du bare støtte her og nu, så siger jeg 1000 tak :-D

Vil du lige vide lidt mere inden du beslutter dig, så læs nedenstående og se også gerne intro-videoen øverst oppe...

********

Lidt om musikken:

Vi oplever alle sammen de der små og store dramaer i livet. F.eks. i forhold til kæresten, eller den kæreste man ikke har. Eller måske i forhold til sine børn, sit arbejde, eller noget så banalt som at komme for sent til bussen. Og så sker det ind i mellem at ens liv tager en større drejning hvor man oplever at tingene pludselig ændrer sig markant...!

Måske kan du genkende nogle af disse scenarier:

En af mine sange, Out Of Sync, handler om at være stresset af at forsøge at leve op til sine omgivelsers forventninger i stedet for at lytte til sin egen indre stemme - noget jeg selv har været igennem...

The Other Side Of Town handler om at være i et forhold, og have den dér følelse af at græsset måske er grønnere på den anden side. Men ER det nu også det når det kommer til stykket?

Og så er der Negotiation, en grum historie om en kvinde der bliver udsat for hustruvold, men til sidst tager børnene under armen og forlader sin voldelige mand. En sang med udgangspunkt i en (desværre) virkelig historie jeg fik fortalt.

Kernebudskabet i rigtig mange af de sange jeg skriver er noget med at følge sit hjerte og finde den vej og det sted i tilværelsen hvor man inderst inde hører til. Og de tre sange jeg lige nævnte, ER indspillet og skal med på EP'en.

Nu hvor du ved lidt mere om musikken i projektet, så nu håber jeg at du og andre har lyst til at støtte op om det ved at donere en skilling. Rent moralsk får du det ud af det at du er med til at gøre en forskel i forhold til hvilken musik der kommer ud i verden. Du er med til at sprede sangenes budskaber til andre som kunne have glæde af dem. Og så vil jeg selvfølgelig være dig dybt taknemmelig!

MEN...! Der er mere endnu:

Til højre her på siden tilbyder jeg en række gaver som tak for din hjælp. Størrelsen på gaven vokser i takt med størrelsen på det donerede beløb.

Ja-ja, men er det ikke bare en form for tiggeri?!?
Den tanker har jeg da også tænkt - og er nået frem til at det synes jeg IKKE det er! Som musikbruger kan man i dag nyde godt af al den musik der strømmer ud fra tjenester som Spotify og Youtube ganske gratis. Som at åbne for en vandhane. Og det får man som musikskaber desværre ikke ret meget ud af som tingene er i vore dage. Men hvis du som musikbruger vælger at støtte en sangskriver via crowdfunding, viser du på denne måde at du værdsætter netop DEN musik, og kan på denne måde medvirke til at du selv og resten af verden får mere af den. Se også et blogindlæg på min hjemmeside...

Og bare rolig - hvis det ikke lykkes at samle alle 10.000 kr. ind, så får I alle sammen jeres penge igen.

Lidt om mig:
For 3-4 år siden tog mit liv en drejning. Jeg blev desværre skilt, men det gode er, at jeg efterfølgende fik overskud til at tage mit liv alvorligt. Og det gør jeg nu, ved at skrive sange og følge mine drømme og ambitioner i den retning og i mit liv generelt. Udover at jeg har denne her kæmpe passion for at skrive og spille musik, så er jeg i øvrigt en ganske almindelig mor til to børn på 8 og 10 år. Og vi har vores hverdag her på Bornholm i et lille hyggeligt hus, et stenkast fra Østersøen.

Tak fordi du hang på så længe. Og på forhånd 1000 tak hvis du skulle finde på at støtte projektet. Din støtte betyder rigtig meget for mig - og ikke kun på grund af pengene!

Kram og kærlighed herfra.
Partnerskaber