and the great escape

55.102,00 kr. 110.20% af 50.000,00 kr.

164

crowdfunders
udløbet
andreahejlskov @andreahejlskov

medlem siden 4. februar, 2013

Om projektet

ARBEJDSLEGATET

Jeg vil gerne skrive en bog der hedder "and the great escape". Den handler om dengang vi smed alt hvad vi havde i hænderne og flyttede langt, langt, langt ud i den vilde svenske skov, byggede et bjælkehus og forsøgte at starte forfra. Med det hele.

For 50.000 kroner kan jeg sætte mig ned og skrive, no strings attached, i et helt halvt år.

Jeg kunne godt tænke mig at kunne erstatte mit "lønarbejde" med mit "forfatterarbejde" så derfor beder jeg hermed om en slags arbejdslegat fra mine læsere. Eller dig. Også selvom du måske ikke kender mig. Måske er du bare sød.
Jeg beder om seks måneder.

Det jeg beder om støtte til er ikke at få udgivet bogen.
Jeg har gode kontakter og gode muligheder for at få den udgivet- jeg har bare ikke økonomisk overskud til at prioritere at skrive den.
Så jeg håber du vil hjælpe.

 

FORFATTEREN

Mit navn er Andrea Hejlskov. Jeg er forfatter og har bl.a fået udgivet "Lokes høj" (People´s press), "Andrea Hejlskov- en facebookbiografi" (L&R) og en række smsdigtsamlinger (smspress). Jeg har arbejdet som skribent og journalist, er evig blogger og vifter tit med armene når jeg holder foredrag. Som om jeg tror jeg kan flyve.

Som forfatter fokuserer jeg på den personlige historie. Egentlig fordi jeg synes virkeligheden er vild nok og man ikke behøver opfinde noget.

 

NATUREN

Det var en vild oplevelse at skrælle lagene af. Der er ingen tvivl om, at denne oplevelse har forandret os allesammen for livet. En stor del af tiden var en brat opvågning. En meget sanselig oplevelse. En meget følelsesladet proces.

At bo så tæt på naturen har virkelig været en øjenåbner, jeg tænker at vi som moderne mennesker er enormt fremmedgjorte overfor naturen jeg vil rigtig gerne være med til at formidle den. Tilbage ind i samfundet.

Den er vigtigt, naturen, ved du.

 

DIG

Jeg håber du vil støtte mig og være med til at give mig et arbejdslegat- uden om alle de traditionelle banker, fonde, legater, forlag, kanaler og systemer. Fordi det er sejt hvis vi støtter hinanden, direkte, og selv påvirker hvilke ting der bliver produceret.

Du kan få alle mulige ting ud af at være med til at give det her arbejdslegat (du kan f.eks få et signeret eksemplar af bogen) og du kan donere præcis så meget eller så lidt som du har lyst til, hver en krone BETYDER noget.

Hvis du har lyst til at vide lidt mere om det hele er det her min blog: www.andthepioneerlife.com

Du er også altid velkommen til at skrive en mail: andreahejlskov@gmail.com

Her er interviewet i P1: http://podcast.dr.dk/P1/apropos/2013/apropos_130226.mp3

 

Nedenstående er et lillebitte uddrag fra begyndelsen af bogen.

http://youtu.be/Ic1lu9y75u0

 

 

 

 
Partnerskaber