Tidsgæst

18.035,00 kr. 106.09% af 17.000,00 kr.

54

crowdfunders
udløbet
Sigurd @sigurd

medlem siden 9. februar, 2013

Om projektet

Det lykkedes! Læs update her.
__________________________

Afd. O Records har brug for din hjælp til at få presset en dobbelt vinyl LP i 250 eksemplarer.


Afd. O Records er et ikke-commercielt label, der bare vil udgive plader af høj kvalitet, til folk af høj kvalitet.
Alt bli'r lavet af musikerne selv, og derfor er der ingen penge indblandet i produktionen. Det eneste vi ikke selv kan klare og som vi må købe os til er presningen af pladerne. Derfor... Kunne du ikke ha' lyst til at gi' din støtte til presningen af dobbelt-LP'en "Tidsgæst"?

"Tidsgæst" er en hyldest til mysteriet. Alt det som ikke kan forklares, som skræmmer folk, som skubber til folks fastgroede verdensbilleder, alt det den etablerede videnskab ikke vil se eller høre om, og alt det som pusler i dit hus når du skal sove. Fortid, nutid, paralleltid og det som følger når tiderne blandes, fremtid og alternatid, er inspirationen og temaet for denne 86 min. lange dobbelt-LP.
Stilmæssigt er LP'en eksperimentel syrerock i stortset alle de undergenrer man kan forstille sig. Der er bizarre paranormale lydflader, alenlange hardpsych fuzz-smadr jams, svenskt spök-progg og SF/Berkeley inspirerede instrumentalnumre. Forstil dig hvordan sådan en en vinyl kunne lyde. Du er nok ikke langt fra sandheden.

Alle får en invitation til releasen, som kommer til at foregå et sted i Kbh, men der bli'r nok flere releases. Vi ser hvad der er brug for og hvor. Check updates her.

Sigurd Djurhuus / Afd. O Records
Partnerskaber