Ung dansk tv-serie

10.375,00 kr. 138.33% af 7.500,00 kr.

26

crowdfunders
udløbet
Runners @runners

medlem siden 17. marts, 2013

Om projektet

OPDATERING: RUNNERS SKAL I #1TV på 7'EREN I DAG

Runners er blevet inviteret i studiet hos ungdomsprogrammet #1tv på 7'eren! Se med i dag kl. 16.00-17.30, når producer Ida Høyer Bom, manuskriptforfatter Daniel Birch, instruktør Charlotte Brodthagen og skuespiller Mads Reuther gæster studiet til en dejlig snak om Runners.

_________________________________________________________________________________________________________

OPDATERING FRA RUNNERS-HOLDET
Kære fundere: VI ER I MÅL!
Vi er nu hele 125% funded, og vores projekt løber endda stadig 17 dage endnu.
Tusind tak til www.booomerang.dk og til alle jer, der har støttet os!
Vi er simpelthen så stolte over bedriften, og vi glæder os til at kunne vise den færdige dummy frem til sommer.
Det bliver spændende at se, om vi bliver yderligere fundet inden projektets udløb!
Vi har fået oprettet https://www.facebook.com/runnerstheseries, hvor I kan følge os og se "bag om" billeder, videoklip, framegrabs og meget mere fra optagedagene!

De bedste hilsener
Runners-holdet

_________________________________________________________________________________________________________

HVAD I ALVERDEN ER ”RUNNERS”?

I ovenstående video har vi ladet to af vores skuespillere Simon og Mathias fortolke, hvordan ”Runners” idéen er blevet til. Men tillad os at uddybe: ”Runners” er en vision om en ny dansk tv-serie, som vi brænder for at føre ud i livet! Nu vil vi have dig, kære funder, med i projektet.
Budskabet er simpelt: En tv-serie af de unge - om de unge - til de unge.

Tv-serien ”Runners” handler om fire unge mænd, der alle har jobs inden for film- og tv-branchen. Drengene er tætte venner og vi følger dem i deres arbejde som runnere; det absolutte nederste trin på rangstigen. Drengene laver med andre ord alt det arbejde, alle de andre på tv-stationen/filmsettet/mediebureaet ikke gider at lave - og dette går sjældent stille for sig! Mange af historierne i tv-serien er baseret på virkelige hændelser og bygger på holdets egne erfaringer med den til tider nådesløse, men også fascinerende og kulørte medieverden. Tv-serien går "bag om" branchen og skildrer en masse uventede, humoristiske og stjernespækkede oplevelser, som de karismatiske runner-drenge kommer ud for. Vi gør en dyd ud af at bruge velkendte locations, som (fx tv-studier, produktionsselskaber mm.) og arrangere gæsteoptrædener fra branchefolk og diverse kendisser, så tv-serien får et så realistisk udtryk som muligt.

HVEM SKAL VÆRE MED?

I seriens fire hovedroller har vi nogle af de mest karismatiske og talentfulde unge skuespillere der findes. De brænder alle sammen for at få denne tv-serie til at lykkes:
- Mads Reuther i rollen som David
- Andreas Jessen i rollen som Oliver
- Mathias Rahbæk i rollen som Mark
- Simon Bennebjerg i rollen som Jack
(Go ahead - Google them!)

Tv-serien "Runners" er skrevet og udviklet af Daniel Birch og Jesper Sichlau, som har kendt hinanden gennem flere års arbejde i mediebranchen, heriblandt som runnere. Serien bliver instrueret af unge, talentfulde Charlotte Brodthagen, der i 2011 blev udtaget til talentcamp på Odense Filmfestival og i 2012 instruerede to kortfilm støttet af DFI’s Filmværksted (”To kvinder” og ”Nedtællinger”). Tv-serien produceres af Ida Høyer Bom og Maria Bjerre-Nielsen, som er en nyudklækket producer-duo, der har arbejdet tæt sammen det sidste år - særligt i forbindelse med deres uddannelse på Film- og medievidenskab på Københavns Universitet.
Derudover består vores hold af en masse andre dygtige mennesker:
- Malte Greis er vores erfarne A-fotograf
- Jamie Thurman er vores sublime tonemester
- Sascha Valbjørn er vores stilsikre kostumier
- Mads Olsen er vores opfindsomme klipper
- Marc Sutton er vores fænomenale indspilningsleder
- Nikolaj Thaning er vores formidable still-fotograf
- Anna Ladas er vores talentfulde production designer
- Emil Schott Sauerberg er vores kreative promotions manager
- Julie Konradsen er vores hjælpsomme producersassistent
- Mark Køldal er vores dygtige belyser

Vi namedropper gerne flere - men vil nu bevæge os tilbage til sagens kerne:

HVORFOR SKAL JEG STØTTE ”RUNNERS”?

Vi er en gruppe unge, men kreative mennesker i starten af tyverne der gennem det sidste halve år har udviklet en original og tidssvarende tv-serie, hvor første skridt på vejen er optagelsen af en dummy. En dummy kan betragtes som en forsmag på, hvad tv-serien kommer til at indeholde - dummyen er altså et kort afsnit, med enkeltstående scener, der repræsenterer seriens univers og hovedpersoner. Drømmen for os er at indspille dummyen, så vi kan få skabt opmærksomhed omkring vores koncept og sælge det til relevante tv-stationer og produktionsselskaber - som kan føre vores ambitioner om en 10 episoders lang tv-serie ud i livet!

HVAD GÅR MIT BIDRAG TIL?

Nu tænker du måske, at man ikke kan indspille en dummy til en tv-serie for 7500 kr… Men det lover vi dig, at VI kan. Selvom vi er et lille hold, så har vi store ambitioner og tror på vores koncept. Vi har allerede udstyret til rådighed, men vi mangler finansiering til nogle mere lavpraktiske ting som leje af en udstyrsbil, forplejning til optagedagene og udgifter i forbindelse leje af essentielt udstyr som en monitor og lyd- og lysudstyr, som vi desværre ikke selv har til rådighed - eller har mulighed for at låne os frem til!

Vi sørger for løbende at holde jer alle sammen opdaterede herinde på BOOOMERANG - med billeder og videoer fra holdmøder, øvedage og ikke mindst videoklip fra selve optagedagene.
For som det gamle ordsprog siger: Lykken bliver aldrig mindre af at blive delt!
Det er dig, der kan hjælpe os med at få alt det her til at ske.

Tak for din opmærksomhed - og skal vi så få indspillet den dummy!

Mange hilsner
Daniel, Jesper, Charlotte, Ida og Maria
Virtuel krammer og nyhedsbrev
Minimumsbeløb 1,00 Mange bække små gør en stor å – og vi er meget glade for din hjælp! Vi sørger for at holde ALLE opdaterede omkring projektet over mail i et nyhedsbrev vi vil sende ud løbende. Derudover sender vi en stor virtuel krammer din vej!
Signeret plakat (+ incitament 1)
Minimumsbeløb 50,00 Tak for interessen – vi kunne ikke gøre det uden dig! Dette er for dig der synes vores projekt er spændende – eller bare gerne vil have en plakat med fire unge fyre og noget lækkert artwork. I al fald sender vi en signeret plakat til din dør!
DVD (+ incitament 1+2)
Minimumsbeløb 100,00 Al vores kærlighed din vej. Tusind tak fordi du tror på os – det vil vi sørge for du ikke vil fortryde! Du vil få tilsendt en DVD med den færdige dummy – så kan du jo bedømme selv!
Særlig screening (+ incitament 1+2+3)
Minimumsbeløb 200,00 Vi er meget taknemmelige – og det vil vi også vise dig! Du vil blive inviteret til en hel særlig screening af den færdige dummy – hvor du også vil kunne møde hold og cast til en hyggelig aften i tv-seriens tegn. Vi glæder os til at se dig!
Særlig tak til... (+ incitament 1+2+3+4)
Minimumsbeløb 500,00 Det næsten for meget! Tusind tak – din hjælp er super betydningsfuld for os, og derfor vil du blive krediteret i vores rulletekster under ”Særlig tak til"!
Hovedsponsor og eksklusiv holdfest (+ incitament 1+2+3+4+5)
Minimumsbeløb 1.000,00 Vi kan slet ikke takke dig nok! Du vil eksklusivt blive krediteret som hovedsponsor i vores rulletekster OG blive inviteret til en eksklusiv holdfest, hvor vi vil fejre alle dem, der har bidraget til projektet – hvilket i den grad indebærer dig!
Partnerskaber