Hjælp Voldsofre

50,00 kr. 0.10% af 50.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
Zenfoto @zenfoto

medlem siden 21. marts, 2013

Om projektetZenfoto har valgt at sætte fokus på Voldsramte, hvilket er endt op i et fantastisk samarbejde med foreningen Hjælp voldsofre.

Her er lidt om projektet.

Blodige billeder sætter fokus på voldsofre

En kvinde, der har fået begge øjne trykket ud. En mand, der er blevet tævet næsten ihjel. Sådan ser de motiver ud, der skal bryde tabuer og sætte ofret I centrum.

12 medlemmer af Hjælp Voldsofre, som har været udsat for vold og voldtægt er blevet fotograferet, hvor de er sminket til at se ud, som de gjorde lige efter overgrebet. Billederne bliver til store plakater, der skal udstilles i hele Danmark.

Projektet har allerede før offentliggørelsen fået journalisterne til tasterne: Jyllandsposten, TV Avisen og Radioavisen har omtalt det. DR 21 Søndag har vist interesse for at følge projektet.

Selvom mange ildsjæle allerede har lagt mange timer i projektet, har Hjælp Voldsofre brug for mere hjælp, før projektet kan blive til virkelighed.

Vil du støtte os og få dit navn sat i forbindelse med et af landets største initiativer, der skal sætte fokus på voldsofre?

 


”Sæt ofret i Centrum” er et fotoprojekt bestående af en række billeder, som genskaber brudstykker af et voldsoffers tilstand og følelser umiddelbart efter gerningsøjeblikket. Et øjeblik, der ændrede voldsofrenes liv for altid. Det giver nogle autentiske, skræmmende og grænseoverskridende billeder, som ikke er set før. Det er en rå virkelighed, som mange lukker øjnene for! Udstillingen vil blive vist i flere af de største byer i Danmark.

Vi mangler at rejse beløb til selve billedernes tryk på 1X2 meters foto og dertil hørende plader med beskrivelse af ofrenes historie.


Partnerskaber