Boho Dancer på video

5.135,00 kr. 128.38% af 4.000,00 kr.

34

crowdfunders
udløbet
BohoDancer @bohodancer

medlem siden 8. august, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
I
Minimumsbeløb 1,00 vi sender dig en personlig email som tak for din støtte. Desuden får du linket til videoen inden officiel udgivelse og du inviteres til videofest i København.
med den flotte mulepose
Minimumsbeløb 50,00 udover at få en email, adgang til videoen inden premieren og en invitation til premierefest , sender vi dig den flotte Boho Dancer mulepose designet af Terese Skovhus. (porto er inkluderet)
backstage passet
Minimumsbeløb 150,00 du får email, link og invitation som overnfor og får desuden to gæstelistepladser og efterfølgende backstage adgang (vi giver en øl), til en kommende Boho Dancer koncert efter eget valg.
fanpakken
Minimumsbeløb 250,00 du får email, link og invtation som ovenfor, to gæstelistepladser til koncert efter eget valg OG du får den superflotte Boho Dancer t-shirt designet af Terese Skovhus (model fra American Apperel). (porto inkluderet)
hipsterpakken
Minimumsbeløb 500,00 du får email, link, invitation, mulepose og to gæstelistepladser. Desuden giver vi en tur i bandets Christiania cykel og vi giver kaffe eller en øl på vores yndlingsbar Musiksmag på Nørrebro. (porto inkluderet)
supersuperfanpakken
Minimumsbeløb 1.000,00 du får mail, link og invitation som ovenfor. Derudover får du en pakke bestående af CD, LP, EP, T-shirt, mulepose og en tourplakat (værdi 550,-), en tur i Christiania cyklen rundt på Nørrebro og to gæstelistepladser til en koncert efter eget valg. (porto inkluderet)
koncerten
Minimumsbeløb 3.500,00 vi kommer hjem til dig og spiller en koncert (gælder det brofaste DK). Desuden får du mail, link og invitation til premiere som ovenstående, og alt hvad du mangler til din komplette samling af Boho Dancer udgivelser og merchandise.
Partnerskaber