Boho Dancer på video

5.135,00 kr. 128.38% af 4.000,00 kr.

34

crowdfunders
udløbet
BohoDancer @bohodancer

medlem siden 8. august, 2013

Om projektet

Et billede siger mere end 1000 ord. Derfor kan den rigtige musikvideo også forstørre og forstærke den sang, som videoen repræsenterer. Sangen 'Like Rain', fra vores første plade 'Gemini', betyder enormt meget for os. Først og fremmest fordi sangen handler om at søge inspiration og hylde sine forbilleder, men også fordi sangen var en af dem, der var længst undervejs og var sværest at få færdig til pladen. Og sidst men ikke mindst fordi vi var så heldige, at vores ven Kaspar Kaae (fra bandet CODY), havde lyst til at synge med på nummeret.

Derfor har vi besluttet at lave en ekstraordinært flot video til sangen. Vi har allieret os med Benjamin Lee Nordsø, der også instruerede den video du kan se herover. Han har desuden været med til at lave videoen 'Kelly' med When Saints Go Machine.

 

 

Benjamin har samlet et stort hold, og der skal blandt andet optages fra helikopter og animeres. Han vil sætte billeder til historien om at drage mod det ukendte for at søge kunsten. I sin essens skal videoen være en historie om kunstens væsen, og vi er sikre på, at det bliver en stærk og unik musikvideo.

For at få råd til udstyr, animation, leje af studier, klipning o.s.v. har vi brug for jeres hjælp. Selv de mindste donationer kan hjælpe os med at gøre vores drøm til virkelighed og få lavet den video, der kan løfte 'Like Rain' til nye højder. Og hvis du hjælper, lover vi dig gode gaver, masser af kærlighed og en fantastisk video, som du kan prale af at have gjort til virkelighed.

Vi vil løbende opdatere om processen, uploade små videoer og billeder og dokumentere hvordan en sådan video bliver til.

kærlige hilsner, Boho Dancer
I
Minimumsbeløb 1,00 vi sender dig en personlig email som tak for din støtte. Desuden får du linket til videoen inden officiel udgivelse og du inviteres til videofest i København.
med den flotte mulepose
Minimumsbeløb 50,00 udover at få en email, adgang til videoen inden premieren og en invitation til premierefest , sender vi dig den flotte Boho Dancer mulepose designet af Terese Skovhus. (porto er inkluderet)
backstage passet
Minimumsbeløb 150,00 du får email, link og invitation som overnfor og får desuden to gæstelistepladser og efterfølgende backstage adgang (vi giver en øl), til en kommende Boho Dancer koncert efter eget valg.
fanpakken
Minimumsbeløb 250,00 du får email, link og invtation som ovenfor, to gæstelistepladser til koncert efter eget valg OG du får den superflotte Boho Dancer t-shirt designet af Terese Skovhus (model fra American Apperel). (porto inkluderet)
hipsterpakken
Minimumsbeløb 500,00 du får email, link, invitation, mulepose og to gæstelistepladser. Desuden giver vi en tur i bandets Christiania cykel og vi giver kaffe eller en øl på vores yndlingsbar Musiksmag på Nørrebro. (porto inkluderet)
supersuperfanpakken
Minimumsbeløb 1.000,00 du får mail, link og invitation som ovenfor. Derudover får du en pakke bestående af CD, LP, EP, T-shirt, mulepose og en tourplakat (værdi 550,-), en tur i Christiania cyklen rundt på Nørrebro og to gæstelistepladser til en koncert efter eget valg. (porto inkluderet)
koncerten
Minimumsbeløb 3.500,00 vi kommer hjem til dig og spiller en koncert (gælder det brofaste DK). Desuden får du mail, link og invitation til premiere som ovenstående, og alt hvad du mangler til din komplette samling af Boho Dancer udgivelser og merchandise.
Partnerskaber