Tim og Trine 4 til iPad

425,00 kr. 2.83% af 15.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
madambach @madambach

medlem siden 15. august, 2013

Om projektet

Tim og Trine4 til iPad 

Se lidt om de tre første på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Q3nPRsUZhZA 

Læse - stave skrive-app til indskoling og inklusionsundervisning. Super blanding af trænings- og værktøjsapp. hvor man kan lave sine egne historier til billederne og gemme det hele som sin egen pdf.bog

Madam Bachs Forlag er mig, Kirsten Bach, som er uddannet lærer i 1985 og arbejder i år på halv tid for at kunne udvikle gode lærings-apps. Jeg er uddannet læsevejleder i 2010, hvor jeg startede forlaget med undervisningsmaterialer til børn med særlige behov. Jeg forfatter og finansierer alt materiale selv, bl.a.  Karin Lindeskov Andersens illustrationer.

Tim og Trine nr.4 skal være læsning, stavning og skrivning i en meningsfyldt helhed som sætter gang i reflektionen og virker som et kreativt stillads til produktion af egne tekster. Og da alle tekster er lydlette er det samtidig guf for børns læseudvikling.

I 2011 udgav jeg de tre første apps til iPad ("Tim og Trine, "Tim og Trine på tur" og "Tim og Trine i dårligt humør") og jeg brænder for at lave mange flere - jeg håber på, at "Tim og Trine nr.4" kan blive starten til en større produktion af læringsapps til alle børn i alle aldre.

Den flotte nr. 4 app udvikles til en læse- skriveapp med indbygget stavedel. Man følger Tim og Trine i skolen - vælger sætninger til de 12 billeder, trykker på elementer i billederne, som man skal stave, - flotte animationer med sjove stemmer, når man staver korrekt - fonologisk hjælp undervejs - brugeren skriver sin egen tekst til billederne og laver sin egen version af en pdf.bg, som kan gemmes i andre reolapps. Indbygget stavehjælp i skrivedelen kan slås til.

Dette skoleår er jeg gået på halv tid for at få mere tid til at færdiggøre "Tim og Trine" nr 4.  Madam Bachs Forlag er et enmandsfirma og illustrationer, lyd og programmering er temmelig dyrt.

Jeg håber derfor at have vakt din interesse.

Kik også ind på Facebooksiderne: https://da-dk.facebook.com/pages/Tim-og-Trine-til-iPad/130245157093870

https://www.facebook.com/pages/Madam-Bachs-Forlag/180612698636575

og http://madambachsforlag.dk samt http://madambachsblog.com

Med venlig hilsen Kirsten Bach
Partnerskaber