Voksenfantasy i Danmark

4.450,00 kr. 14.83% af 30.000,00 kr.

15

crowdfunders
udløbet
Line Lybecker @linelybecker

medlem siden 16. august, 2013

Om projektet

”Fantasy? Det er da for børn.” Den holdning er jeg tit stødt på, blandt andet på universitetet. Tolkien mente ikke, at fantasy var bestemt for en særlig aldersgruppe, og det mener jeg heller ikke. Derfor brugte jeg mit bachelorprojekt på at undersøge forskellene mellem voksen-fantasy og børne-fantasy, og den undersøgelse vil jeg gerne tage videre i mit speciale i foråret.

 

Opdatering 11. november 2013: Nu går vi ind i slutfasen, men der er stadig langt igen. På opfordring har jeg derfor bestemt mig for at ændre lidt i incitamenterne - igen. Jeg forventer ikke, at alle sponsorer betaler flere hundrede kroner - men tusind, tusind tak til jer, der har gjort det! - men jeg har et håb om, at alle jer, der synes, at projektet er spændende, har lyst til at give bare lidt. Med mange små donationer når man flere gange længere end med få store. Derfor får alle der donerer over 20,- tilsendt pdf'en - hvis I altså vil have den ... og hvis opgaven bliver til noget. Så spred ordet! Hvis alle giver 20,-, så kan vi måske stadig nå det. Jeg har brug for jer derude, og jeg er taknemmelig for jeres interesse og støtte :)

 

Opdatering: Doner 300,- eller mere, og få et unikt, håndlavet smykke. Se smykkerne her: http://linelybecker.dk/index.php?p=smykker. Alt du skal gøre, er at donere 300,- og skrive i kommentarfeltet hvilket smykke du gerne vil have.

 

Mit navn er Line Lybecker, og min foretrukne bog- og film-genre er fantasy. Det meste, der er at finde af den slags på dansk, er dog for børn. Jeg tror, det kan lade sig gøre at udgive fantasy for voksne på dansk, og jeg vil gerne bruge resten af mit liv på arbejde med det.

Indtil da har jeg brug for din hjælp til at lave en dybdegående specialeundersøgelse. Mit mål er at få Megafon til at lave en markedsundersøgelse, som jeg kan tage udgangspunkt i i min specialeskrivning. Her vil jeg undersøge, om det kan passe, at de danske forlag kun udgiver fantasy som børnelitteratur, hvad det i så fald skyldes, og hvor mange og hvilke voksne danskere der ville læse voksen-fantasy på dansk, hvis de fik muligheden for det.

Det er Megafon-undersøgelsen, der trækker tænder ud af mit SU-budget, og derfor håber jeg, at du har lyst til at give et bidrag. Hvem ved, måske vil du være med til at ændre det danske fantasymarked!

 

Du kan følge med i undersøgelsen og min speciale-skrivning på min blog og Twitter, og mens indsamlingen kører, vil der løbende blive lagt videoer med ekstramateriale ud på YouTube. Når specialet er færdigt og bedømt, bliver det lagt ud på min hjemmeside.

Jeg håber, du har lyst til at følge med og hjælpe mig til at nå mit mål!

 

Følg med på:
www.linelybecker.dk
www.twitter.com/LineLybecker
www.linelybecker.blogspot.dk
Partnerskaber