Eat & Talk

0,00 kr. 0.00% af 45.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
susan Rasmussen @eatandtalk

medlem siden 21. september, 2013

Om projektet

EAT & TALK er et koncept, der skal lave fællesskaber og knytte venskaber på tværs af grænser – både indenfor egne landegrænser, men i høj grad også udenfor.

Det er nødvendigt at vi kommer hinanden mere ved for at skabe åbenhed, tillid og venskaber i en ofte meget barsk virkelighed.
Fælleskabstanken skal ’på bordet’ efter årtier i individualismens tegn. Vi må opsøge hinanden, invitere hinanden, tale sammen -
og at mødes over lidt at spise, gør det både let og bekvemt. EAT & TALK's hjemmeside skal sørge for at folk får mulighed for at finde sammen.

Den første kontakt mellem værter og gæster til et nyt fællesskab starter på hjemmesiden "EAT & TALK",
Værter lægger invitationer ud. Gæster søger på område, dato eller type måltid.

Herefter etableres mail kontakt - og værten godkender gæsten(erne), som inviteres til at spise i værtens private hjem. Værten får dækket sine udgifter og fastsætter selv prisen for det givne måltid/traktement. (alt er muligt at invitere til : brunch, lunch, middag, kaffe og kage, suppe, grill i haven, nationalret osv - eller bare det man har lyst til)

Vi ønsker med dette koncept at værterne vil have fornøjelse af at invitere venlige fremmede indenfor og servere det de er bedst til - til det antal personer de ønsker på deres veldækkede bord.

Vi ønsker at gæsterne vil have fornøjelse af at besøge private hjem over et traktement.
Dette nye fællesskab skal være til glæde og gavn for begge parter – og være med til at øge kendskab og forståelse for hinanden -
samtidig kan gæsten få noget at vide noget om lokalområdet mens et måltid nydes.
Muligheden for at varige venskaber opstår er naturligt tilstede ved sådan et besøg.
Der er sikkert mange (gæster) der som alternativ til almindeligt restaurationsbesøg ønsker et mere personligt møde med deres nye opholdssted - enten i forbindelse med rejser som turist eller forretningsrejse, konferencer, studiebesøg eller blot ønsker at besøge nogle nye mennesker sit lokalområde. Der er sikkert mange (værter) der ønsker at tilberede et måltid el.lign og få besøg af nye venligtsindede mennesker - og desuden få betalt sine udgifter for måltidet. EAT & TALK er uafhængig af økonomiske, religiøse eller politiske interesser, og er baseret på frivillighed.
EAY & TALKs hjemmeside gør det muligt at føre folk sammen.

Vi tror EAT & TALK kan være med til at prøve nye måder at føre folk sammen på -
hen over et måltid mad i private hjem. Og samtidig få indblik i byens/lokalområdets liv fra en lokalkendt. Samlet får alle en autentisk og mindeværdig oplevelse.

Det er hensigten at ideen skal sprede sig vha mund til mund metoden og på den måde kunne tilbyde spisning og socialt samvær i private hjem i mange byer og lande.
Vi håber at kunne åbne døre til fredelige mennesker og steder rundt om i verden.
Nu kan folk opleve en anderledes autentisk version af de byer og kulturer, de besøger.
EAT & TALK's fællesskab skal bestå af brugere, der er dedikerede og ivrige efter at udforske og berige verden, på det helt nære plan.

Hvem er vi :
EAT & TALK blev grundlagt af familien Rasmussen.
Susan Rasmussen (lærer og iværksætter) og mor til Jim og Lenni Rasmussen (22/23 år)
Historie begyndte for 15 år siden, hvor de etablerede en madklub i nabokvarteret for cirka 30 familier. Hver søndag spiser familierne sammen - og har mange andre sociale arrangementer. Både voksne og børn har knyttet venskaber på kryds og tværs og har stor gavn og glæde af dette fællesskab.
Familien har desuden rejst rundt i USA i autocamper i 1 år og har derigennem selv etableret mange gode venskaber med amerikanske familier. Også deraf udsprang ideen til konceptet.

Liste over tidligere projekter/iværksætteri
- skole for stofmisbrugere, der ønskede et nyt liv uden stoffer.
- madklub for 30 familier i nabokvarteret
- etablering af firma til fremme af seksualsundhed blandt unge
- projekt i kommune om etablering af venskaber blandt pensionerede ældre med udenlandske unge mhp at lære dansk sprog og om dansk kultur og samfund.

Beløbet til EAT & TALK skal bruges til :
- Etablering af hjemmesiden.
- Visitkort til at lægge relevante steder
- Reklame i form af Postkort (go card) på cafeer mv
- administration

Incitament
Alle bidragsydere bliver inviteret til traktement/reception, når projektet har været luften 2 mdr.
og/eller får gave med Eat and Talks logo
og bliver nævnt på hjemmesiden.

kontakt : susan rasmussen : susrasmus@gmail.com
Partnerskaber