Hoppelegeland

550,00 kr. 0.37% af 150.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
Hoppelegeland @hoppelegeland

medlem siden 9. september, 2013

Om projektet

Hej.

Mit navn er Marianne

Jeg er en iværksætter der bor i Nuuk og kunne rigtig godt tænke mig at starte noget nyt op.

Grønland, som jeg bor i, er et fantastisk land, med mange gode mennesker og et skønt natur.

Jeg er også meget stolt af at bo her.

Der er sociale problemer i Grønland, ligesom der er i et hvert land.

Det er blandt andet, at der mangler noget der kan aktivere børn i alle grupper, også de børn der ikke dyrker  motion eller sport.

Børn og unge har ikke altid et sted, de kan tage hen, når de keder sig. De opholder sig tit på steder, som centre, opgange til blokke, skolegårde efterlukketid eller legepladser som de ødelægger.
Dette er med til at skubbe småkriminaliteten frem i børnene.

Derfor vil jeg prøve at komme med noget der kan hjælpe forældrene, med at komme tættere på deres børn

 

Som sagt er Grønland et dejligt land, samt dets mennesker, og jeg tror på at det kun kan blive bedre endnu, hvis man gav Grønland noget der kan styrke livsglæden hos børn, unge, voksne, gamle og familier, samt at virksomheder bliver boostet op med noget positivt.

Min idé er at etablere et permanent forlystelses sted eller et aktivitetscenter, der skal gavne alle børn, unge, voksne og hele familien.

Det skal være et sted hvor alle børn kan lege, bevæge sig og ha’ det sjovt. Og det skal være alle børn der har det sjovt, selv de kraftige børn der ikke rigtig har modet på at dyrke sport, skal ha’ lyst til at hoppe og lege og bevæge sig ligeligt med de andre børn.

Dette sted skal være et værested for børn, når de får fri fra skole, til deres foældre kommer hjem fra arbejde. Weekenderne sammen med forældrene, eller når forældrene er på indkøb evt. lørdag formiddag, slutter af med at få lidt at spise eller få en kop kaffe, mens de er sammen med deres børn.

Jeg forstille mig også at fylde året ud med børnefødselsdage, feriedage og mærke dage.
Vi kan jo sammen skabe en mærkedag. Den kunne hedde bedsteforældredag, hvor det evt. er gratis for bedsteforældre at deltage, i dette sted, med deres børnebørn.

Der skal da også være noget, der kan underholde voksne.

Man skal kunne holde bolterapener, hvor der sker noget skørt og hel vanvittigt

Det skal være et sted, hvor det ville være muligt for virksomheder, at lave teambuildings hvor man i et fællesskab bryder nogen af de grænser, man ikke troede man ville bryde.
Man kan holde firmafester mange andre ting.

 

Jeg tror på at, hvis jeg kan få etableret sådan et aktivitetscenter,  ville man kunne får dækket, et af de kæmpe manglede behov.

Jeg har derfor arbejdet med dette projekt, for at få sådan et aktivitetscenter op at kører.

Jeg har valgt at kalde dette projekt for HoppeLegeLand

Jeg har arbejdet på projektet HoppeLegeLand nu, i et par år .
Fra at få idéen, til at lave forretningsplanen færdigt. Jeg fremviste det, i en konkurrence der hedder StartUp Greenland, der blev afholdt for et år siden, og vandt prisen for den mest realistiske idé. Fik et gavekort på 12’000,- til et budgetrevidering, som jeg glædeligt har brugt og har fået godt med vind sejlene.

Når alt kommer til alt, mangler jeg bare et indskud på kr. 150’000,- for at starte idéen op, …og få hjulene til at køre. Det lyder som meget, og det er det også. Men jeg ved, at det mindste fra dig, er med til at gøre en forskel.

Ligesom en brik i det store puslespil.
Kan du bidrage, bare med én brik, kan vi sammen, pludselig bygge hele puslespillet færdigt.

Jeg ved også det er min sidste barriere for at få dette HoppeLegeLand op at køre. Alt andet, jeg har været, igennem tårne og tidsler, blod, sved og tåre, for at få den nu færdige og klare forretningplan.

 

Det er der hvor du kan være mig behjælpelig og vi kan sammen være med til at skabe HoppeLegeLand.

Med dette, kan vi også gøre Grønland til et endnu bedre land.

 

Mange tak
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 50,00 Du får et håndskrevet postkort ind af døren med en tak fra os.
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 200,00 Du får et håndskrevet postkort ind af døren med en tak fra os. En rundvisning i aktivitetscenteret, og en kop kaffe som tak :) for dem der ikke kan deltage vil modtage billeder for stedet.
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 500,00 Du får et håndskrevet postkort ind af døren med en tak fra os. En rundvisning i aktivitetscenteret, og en kop kaffe :) for dem der ikke kan deltage vil modtage billeder for stedet. gratis adgang til dig og din ven for 1 dag
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får et håndskrevet postkort ind af døren med en tak fra os. En rundvisning i aktivitetscenteret, og en kop kaffe :) for dem der ikke kan deltage vil modtage billeder for stedet. gratis adgang til dig og din familie for 1 dag
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 5.000,00 Du vil stå i vores sponsor tavle med dit navn eller firma. Samt en personlig invitation til stedet og indgang for hele familien for 1 dag
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 10.000,00 Du vil stå i vores sponsor tavle med dit navn eller firma. Du eller din firma vil blive nævnt til åbningsdagen for stedet. Samt en personlig invitation til stedet og en børnefødselsdagsfest med hele klassen, eller firmafest o.l.
Hoppelegeland
Minimumsbeløb 20.000,00 Du vil stå i vores sponsor tavle med dit navn eller firma som hovedsponsor. Du eller din firma vil blive nævnt til åbningsdagen for stedet. Samt en personlig invitation til stedet og en børnefødselsdagsfest med hele klassen, eller firmafest o.l.
Partnerskaber