Folkets Avis

54.820,00 kr. 109.64% af 50.000,00 kr.

81

crowdfunders
udløbet
Lennart Kiil @lennartkiil

medlem siden 14. maj, 2013

Om projektet

Folkets Avis har allerede haft stor succes med en række artikler og gæsteindlæg, der har bragt fokus på nogle af de problemer, der i dag ligger borgerne i Danmark på sinde.

For eksempel blev vores interview-artikel om den bizarre tvangsopløsning af Lise Hjorths virksomhed læst af mere end 10.000 mennesker, og den fik langt over 2200 likes på facebook.

Men den slags journalistik tager tid. Og tid er penge. I 2014 vil vi gerne lave flere af den slags artikler, for eksemplerne på magtmisbrug og forkerte politiske beslutninger er mange her i landet.
Hvorfor kan politiet ikke hjælpe den butiksejer, der får røvet sin forretning igen og igen, når politiet nu har tid nok til at at sidde i fotovogne og dele bøder ud på øde strækninger?

Vi vil også vide, hvorfor Danmark har den suverænt højeste moms på madvarer i hele Europa. Hvorfor skal varer, der er helt nødvendige for vores overlevelse, pålægges så uhyrlige afgifter?

Hvis du gerne vil have svar på spørgsmål som disse, og hvis du gerne ser politikerne stillet til ansvar, så er det nu, du skal støtte op om Folkets Avis.

Hvis indsamlingen her bliver en succes, vil vi fra 1. januar 2014 sætte og fastholde fokus på:

  • unødvendigt bureaukrati, kontrol- og regeltyranni

  • høje afgifter på livsfornødenheder som mad, varme og el

  • urimelig behandling af medborgere fra systemets side

  • dårlig prioritering og uansvarlig anvendelse af skattepenge

  • undergravning af folkestyret gennem magtcentralisering


Det er emner, der vedkommer alle. Høj som lav. Bankdirektør og bistandsklient. Og det er vi meget bevidste om.

Vi køber ikke magthavernes "del og hersk"-strategi, hvor befolkningsgrupper spilles ud mod hinanden, mens politikerne selv rager mere og mere magt til sig.

Vi vil fastholde, at enhver borger skal behandles anstændigt af systemet. Vi vil fastholde, at magten skal forankres lokalt og ikke eksporteres til EU. Vi vil fastholde, at borgerne har ret til indsigt i beslutninger. Vi vil fastholde, at demokrati betyder folkestyre!

100 procent indhold


Vores mål er at indsamle så mange penge som muligt, men mindst kroner 50.000.

Så får vi arbejdsro hele første halvår af 2014. ALLE penge fra indsamlingen, hver en øre, vil gå til research og produktion og redigering af indhold. Mestendels tekst, men også podcasts, infografik og video er muligheder. For de indsamlede penge skaber vi rigtige journalistiske artikler af høj kvalitet til Folkets Avis.

Jo flere penge vi får ind, jo mere indhold producerer vi. Så I bestemmer, hvor meget original kvalitetsjourmalistik, der kommer på Folkets Avis i første halvår af 2014.

Vi har lagt den nedre grænse ved 50.000, fordi vi ønsker opbakning om avisen, og fordi vi skal op på et vist volumen af artikler - der skal en vis kritisk masse til - før vi for alvor kan bryde igennem og gøre os gældende og sætte dagsorden. Og det vil vi. Og med jeres hjælp kan vi!

Hjælp med at få Folkets Avis i luften, og hjælp med at skabe et bedre Danmark fremover. Støt Folkets Avis nu. Tak!
Partnerskaber