Dansk Overtone Ensemble

20.735,00 kr. 103.68% af 20.000,00 kr.

62

crowdfunders
udløbet
MartinLoeb @martinloeb

medlem siden 9. september, 2013

Om projektet

STØT DETTE CD-PROJEKT - OG GØR EN FORSKEL!!!

Overtonesang er en speciel teknik, hvor små, fine klokkelignende toner, også kaldt naturtoner, bliver fremhævet. Det skaber nogle smukke lydflader, som kan virke dragende, men også støttende til f.eks. meditation.
Vores musik er improviseret med kun ganske få, forudgående aftaler.

Det kræver en opmærksom lytten til hinanden, at være nærværende. Det er dette nærvær, har vi oplevet til vores koncerter, der virker særlig stærkt på publikum, så de også oplever nærvær og føler sig mere til stede.

At lytte til Dansk Overtone Ensemble er en oplevelse af, hvad det vil sige at gribe et nu, at finde sin plads i en sammenhæng, at føre og blive ført som en fiskestime eller en fugleflok, at turde være med og rumme det, som er.

Det er den oplevelse, vi gerne vil formidle i form af en CD.

Det er en spændende udfordring at skabe noget, lytteren kan fordybe sig i igen og igen, at gribe og fastholde den spontanitet, der er drivkraften i vores live-koncerter.
Efter at have sunget sammen i flere år, tror vi, vi kan gøre det nu, og vi håber, du også tror på os.

En CD med Dansk Overtone Ensemble er en gave til en tid, hvor den store interesse for mindfulness har skabt et behov for meditationsmusik, der ikke kun er afslappende, men bringer os tættere på os selv og hinanden.

Vi har brug for økonomisk støtte til at realisere dette. Om du støtter os ved at købe en CD, eller en af de andre muligheder, der inkluderer koncerter og workshops, er vi meget taknemmelige.

Hjælp os med at give mennesker mere ro, nærvær og fordybelse i en presset tid.

Læs om Dansk Overtone Ensemble og hør mere af vores musik på vores hjemmeside www.overtonesang.com
Følg os på FaceBook. Vi holder koncerter rundt om i landet i hele vores crowdfunding periode. Der er nye locations og datoer på vej. Så hold øje med os. Første koncert er i Århus d. 11. november. Derefter i Svendborg d. 18. november, i Gedved d. 17. december, i København d. 9. januar og i Odense og Vejle 19. januar. I Vejstrup Valgmenigheds Kirke d. 2. februar. I København d. 6. marts.

D.O.E. er også primus motor i foreningen Lyd Der Lindrer, der synger for syge, døende og lidende mennesker.
Check www.facebook.com/LydDerLindrer

Tak fra Martin, Sophus og Torben

 
Vi takker dig af hele vores hjerte og sender dig en CD
Minimumsbeløb 100,00 Du vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt en CD
Vi takker dig af hele vores hjerte og sender dig en signeret CD
Minimumsbeløb 150,00 Du vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt en signeret CD
Vi takker dig af hele vores hjerte og sender dig en signeret CD hvor vi takker dig personligt på coveret
Minimumsbeløb 250,00 Du vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt en signeret CD hvor vi vil takke dig personligt på coveret
Vi takker dig af hele vores hjerte og sender dig en signeret CD og vi glæder os til at se dig
Minimumsbeløb 500,00 Du vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt en signeret CD hvor vi vil takke dig personligt på coveret og du får oveni et klippekort til 2 koncerter med en ledsager
Vi takker dig af hele vores hjerte og sender dig en signeret CD og glæder os til at arbejde sammen med dig
Minimumsbeløb 1.000,00 Du vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt en signeret CD hvor vi vil takke dig personligt på coveret og får derudover en soloworkshop med D.O.E på Fyn (3 timer)
Vi takker dig af hele vores hjerte og sender dig en signeret CD og vi glæder os til at være sammen med dig en hel dag
Minimumsbeløb 1.500,00 Du vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt en signeret CD hvor vi vil takke dig personligt på coveret og derudover får du en soloworkshop med D.O.E (inkl. frokost) på Fyn (5 timer)
Vi takker dig/jer af hele vores hjerte og sender 20 signerede CD'er og vi glæder os til at være sammen med jer
Minimumsbeløb 3.000,00 Du/I vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt 20 signerede CD'er hvor vi vil takke dig/jer personligt på coveret og derudover tilbyder vi en gruppeworkshop (fx med dit kor - 6 timer) ELLER en koncert med D.O.E (ca. 1 time)
Vi takker dig/jer af hele vores hjerte og sender 20 signerede CD'er og vi glæder os til at være sammen med jer en hel dag OG bagefter holde en koncert for jer og jeres venner
Minimumsbeløb 5.000,00 Du/I vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt 20 signerede CD'er hvor vi vil takke dig/jer personligt på coveret og derudover tilbyder vi BÅDE en gruppeworkshop (fx med dit kor - 6 timer) OG en koncert med D.O.E
Vi takker dig/jer af hele vores hjerte og glæder os vildt meget til alt det vi skal opleve sammen
Minimumsbeløb 10.000,00 Du/I vil blive takket på vores FaceBook side og får tilsendt 30 signerede CD'er hvor vi vil takke dig/jer personligt på coveret og får derudover et klippekort til 5 koncerter med ledsager, soloworkshop på Fyn(5 timer) med frokost samt BÅDE en gruppeworkshop OG en koncert med D.O.E.
Partnerskaber