DET DÅRLIGE SELSKAB

47.240,00 kr. 104.98% af 45.000,00 kr.

196

crowdfunders
udløbet
Jeppeh Olsen @jeppeholsen

medlem siden 7. november, 2013

Om projektet

UPDATE: Hvis du vil købe spillet som julegave, så læs her hvordan du gør.Det Dårlige Selskab er et nyt dansk selskabsspil, der passer perfekt til dig og dine venner i festligt lag. I spillet gælder det om at skabe akavede, absurde og komiske scenarier, ved at kombinere svarkort med pointkort. For eksempel:Der er hverken rigtige eller forkerte svar, da det er rundens dommer, der bestemmer, hvilket svar, der er det sjoveste. Reglerne er enkle, så spillet er nemt at komme i gang med.
Spillet er blandt andet inspireret af brætspil som Apples2Apples og Cards Against Humanity og diktat fra dansktimerne (se Updates for yderligere info).

HVEM ER VI?
Vi hedder Jeppeh og Simon og studerer henholdsvis datalogi og kreativ kommunikation. Vi beskæftiger os med computerspil, videoer og alt muligt spændende, vi finder på internettet. Det Dårlige Selskab har været under udvikling i halvandet år, og tiden er i høj grad blevet brugt på at skrive tekst til spillets svar- og pointkort. Vi har undervejs testet spillet mange gange på både venner, bekendte og folk vi ikke kender. Spillets kort er derfor løbende blevet omskrevet og optimeret, så de danner en helhed, der bevæger sig mellem det komiske, det sjofle, det dumme, det tabubelagte og det bizarre.

HVAD FÅR MAN MED?
Det Dårlige Selskab indeholder 450 forskellige kort, heraf 90 pointkort og 360 svarkort. Mængden af kort giver et utal af kombinationsmuligheder, der sikrer en ny spiloplevelse hver eneste gang. Det kan spilles af 3-16 personer ad gangen og kommer i en lille praktisk kasse, der let kan tages med overalt. Reglerne, der ses i videoen, viser kun grundkonceptet i spillet. Herudover byder spillet blandt andet på forskellige bonuskort, der kan vende op og ned på spillet, samt mulighed for at gamble med sine optjente point.HVAD GÅR PENGENE TIL?
De 45.000 kr. som vi vil indsamle skal gå til at få spillet trykt på et professionelt trykkeri. Vi har indhentet tilbud fra mange forskellige trykkerier og har udvalgt et, der lever op til vores krav. Spillet kommer altså i en kvalitet svarende til spil, man finder i butikkerne. Spillet er allerede klar til at blive sendt afsted til trykkeriet, vi mangler blot jeres støtte!

STØT PROJEKTET!
I højre side kan du se de forskellige måder, du kan forudbestille spillet på og dermed støtte vores projekt.

Har du en ven, der kunne være interesseret i spillet, så send endelig linket videre eller prik dem på skulderen. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, for at få Det Dårlige Selskab udgivet.

Du kan allerede nu downloade en gratis print-selv demo af spillet, så du kan prøve Det Dårlige Selskab allerede i dag. Så tænd din printer, ring til dine venner og hav en fortsat god aften.Hent en gratis print-selv demo af Det Dårlige Selskab på vores hjemmeside:
www.spildetdårligeselskab.dk/


Like os på Facebook, så du kan følge med i processen og få de seneste nyheder:
facebook.com/spildetdaarligeselskab

Se flere billeder på Instagram:
#detdårligeselskab

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at skrive til os:
spildetdaarligeselskab@gmail.com

Hvis du ønsker at bestille flere spil, så skriv til os, og så finder vi ud af det.

Det Dårlige Selskab bliver udgivet under Creative Commons licensen BY-NC-SA 3.0

Creative Commons License
Partnerskaber