stand til MODEUGEN

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
emamalina @emamalina

medlem siden 1. november, 2013

Om projektet

KÆRE ALLE,

Vi er to meget passionerede unge piger, (i må også gerne kalde os damer) som har en drøm om at få vores design til at blive et anerkendt brand.
Vi har på nuværende tidspunkt en relativ lille kollektion som selv har designet og som nu sælges på Urbanclothing.dk. Alt dette har vi formået ved siden af vores studie, hvor vi selv har finansieret alle omkostninger ved hårdt arbejde på forskellige studiejobs. Selvom vi ikke selv er uddannet indenfor branchen, mener vi, at alt kan tillæres hvis viljen er til det og hvis man er klar til at arbejde hårdt for det. Vi har igennem processen med vores første kollektion, helt grønne og uerfarne, kastet os ud i en opgaven, da vi begge havde så stor en passion og trang til at få vores drøm opfyldt. Vi kastede os ud i det (inden vi nåede at blive forhindret af fornuften) - dog uden anelse om, at opgaven var KÆMPE.. I ugevis måtte vi selv belære os om processen fra ide til design, fra design til arbejdstegning og måleskemaer og videre til mønstre. Dog har vi her haft viden med fra forskellige kurser vi har tager på designakademiet, ved siden af vores studie. At finde fabrikker til at producerer og finde fabrikker som kunne leverer det ønskede materiale har vi selv kæmpet med, hvor vi tilsidst fik forhandlet os frem til nogle fornuftige aftaler, - dog ikke uden komplikationer. Vi har selv måtte overvåge produktionen og selv måtte erfarer os med hvordan tingene foregik og egentligt skulle foregå. At tegne mønstre, måleskemaer og alt andet forarbejde har vi selv været med til at udarbejde, opstille og tegne for at mindske omkostninger. Vi var med til alle led i hele processen , hvorfor vi nu har mere erfaring end de fleste som kun er på skolebænken. Vi er kun blivet rigere af oplevelsen og erfaringerne, og er blevet endnu mere sikre på at det er det vi skal!!

Nu er vi i gang med at arbejde på vores næste kollektion og vi har arbejdet hårdt for at kunne finansierer materialerne, de professionelle arbejdstegninger og omkostningerne til produktionsfabrikkerne i forhold til prototyperne, samt omkostningerne ved alle processerne imellem i forbindelse med udarbejdelsen af dette store projekt.

Vi søger nu hjælp til at raise flere penge, sådan at vi har en mulighed for at kunne booke en lille stand til modemessen i slut januar 2014 - da dette ville give mulighed for potentielle kunder og samarbejdspartnere og dermed mulighed for at realiserer vores drøm,  - i hvert fald et skridt på vejen til det.

Selvom alt dette kan lyde meget overfladisk og lidt som om " ja ja sådan en drøm har vi alle" så tror vi på det, og vi mener selv at vi adskillier os fra den største mængen med sådan en tanke, idet vi netop har gjort og stadig gør alt for at realiserer vores drøm -  i stedet for kun at tale om det. Vi håber derfor, at i vil være med til at give et skub på vejen - uanset hvor meget det så end er, er vi mere en tilfredse med hjælpen. Selv en god tanke og en ærlig lykønskning er vi beæret over at få.

Mange tak på forhånd.
De varmeste hilsner

Ema Malina
Partnerskaber