Get Your Gun debutalbum

22.006,00 kr. 110.03% af 20.000,00 kr.

84

crowdfunders
udløbet
sorenb @sorenb

medlem siden 3. november, 2013

Om projektet
Vores første fuldlængde, ”The Worrying Kind”, består af 7 ny indspillede sange. Vi glæder os rigtig meget til at udsende vores debut, men vi har brug for jeres hjælp til at realisere det.

Vi har i oktober og november arbejdet intenst med at få indspillet vores materiale i Aarhus Lydstudie hos Asger Christensen, som tidligere har arbejdet med bl.a. Giant Sand og Kellermensch. Vi har stadig nogle indspilningsdage til gode og vi er allerede flyvende over det nuværende indspillede materiale. Vi har smidt alle vores penge i projektet og står nu i den situation at vi mangler penge til mix og master + tryk af vinyl og cd. Vi søger på livet løs penge fra diverse fonde, men vi har også brug for din hjælp for at gøre vores debut til en realitet. Det håber vi meget at i vil hjælpe os med.

Vi er en dansk trio der spiller tungt, slæbende og støjende rock, hvor vrede og frustration er en drivkraft i musik- og tekstunivers. Vores lydunivers veksler mellem dragende og inderlig minimalisme til ekstreme og klaustrofobiske energi udladninger. Det er lyden af et individ der balancerer på en knivsæg mellem opgivelse og viljestyrke. Det er lyden af et individ som tør at opholde sig i mørket. Siden vi udgav vores første 7'' single og EP i henholdsvis 2011 og 2012 har vi tourneret i indland og udland (Rusland, Estland, Frankrig, Tyskland), spillet på festivaller som Tallinn Music Week, Reeperbahn Festival og Trans Musicales og har haft airplay på danmarks radiostation for alternativ musik, P6-beat. Selvsamme radiostation udkårede os som en af de mest spændende danske acts og danske udgivelser i 2011. Planen er at 1. singlen udkommer i januar 2014 og pladen udkommer i april 2014.

Jo mere du vælger at donere til os, des mere får du igen. Ude til højre er der en oversigt over hvad du modtager fra os udfra din donation. Vi modtager alle donationer med den største taknemmelighed.

Vi håber rigtig meget i vil hjælpe os med at fuldende og færdiggøre vores debutplade!

På forhånd tak

Get Your Gun Simon, Søren og Andreas


Partnerskaber