Inova ur design

0,00 kr. 0.00% af 275.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
elkodan @elkodan

medlem siden 10. januar, 2014

Om projektet

Under motoet "Want to be different? Be different!" har Inova Watches udviklet en ny serie af klassiske ure med en helt ny måde at bære uret på. Nu har vi brug for jeres støtte og hjælp til at sprede budskabet via de sociale medier og gøre crowd-funding projektet til virkelighed!

Med vores unik design hvor uret sidder på bagsiden af hånden, har vi lavet det klassiske armbåndsur om til en ny og trendy stykke accessories som øjeblikkeligt fanger andres opmærksomhed.

Men lad os starte med lidt historie. Efter Cartier har kommercieliseret armbåndsuret i slutningen af den 19-århundrede, sådan at den kunne bindes omkring håndledet i stedet for datidens store ure man gemte ind i lommen, der er ikke sket så meget i udviklingen af alternative måder at bære et ur på. Det vil det nystartede urmærke Inova Watches gerne gøre noget ved - da vi synes at ure er en vigtig del af ens stil og skal kunne ses af alle!

Hos Inova Watches er In(n)ova-tionen i højsædet - vi kan simpelthen ikke lade være med at tænke og se uret på nye, utraditionelle og usædvanlige måder!

Fælles for alle Inova Watches designs er at uret sidder på bagsiden af hånden, i stedet for at det gemmes under skjorten. Uret har stadigvæk en remme af læder som binder uret mod håndledet, men også en silikone snor til rundt om fingerne som holder uret på plads. På Inova Watches præsentations video kan I se billeder af vores tidlige prototype som nu skal videreudvikles og færdigbygges i de rigtige materialer.

Vi vil lave to dame ure designs i vores "klassiske" ur serie (CWS) til at starte med:

  • forgyldt stål kasse med diameter på 27mm og safir glas, brun læder remme omkring håndledet og sort silikone snor omkring fingeren, lys skive med forgyldte markeringer, japansk kvalitets Quartz urværk med ekstra dato funktion, og

  • kasse i poleret rustfri stål med diameter på 27mm og safir glas, sort læder remme omkring håndledet og sort silikone snor omkring fingeren, mørk skive med sølv markeringer, japansk kvalitets Quartz urværk med ekstra dato funktion.


Ideerne for fremtiden er mange: både videreudvikling af de allerede præsenterede modeller men også opstart af et par nye ur serier til det mandlige publikum samt de unge. Men før vi tager det næste skridt  er vi nu hos Inova Watches nødt til at præsentere vores arbejde og bevise med jeres hjælp at vi er på den rigtige vej, både for os selv og over for andre.

Projekt status: Der er blevet lavet en tidlig prototype fra et standard dame ur med hjemmelavet remme, som vi præsenterer i videoen her på siden. Nu skal vi modne designet og løse de tekniske udfordringer sammen med producenten, samt gøre produktions grundlaget klar. Vi er i kontakt med et par producenter som er interesserede, men vi er nødt til at møde deres minimum styktal for at komme videre og her vil vi gerne bruge booomerangs crowd-funding platform for at tjekke interessen og skabe opmærksomhed til projektet gennem forudbestillinger. Og siden "kampene" ofte udkæmpes på de sociale medier, har vi brug for at I spreder budskabet om Inova Watches igennem jeres sociale netværk og hjælper os ad!

Incitamenter: Vores incitamenter går primært ud på forudbestillinger af den ønskede ur model (og meget gerne dem begge to :), som vi vil levere efter slut designet er blevet færdiggjort og produktionen sat i gang og afsluttet.

Vi er meget spændte på dette unikt ur projekt og tror at boomerangs medlemmer vil være med til at hjælpe at den nye ur design ser dagens lys. Vi er sikker på at det bliver et succes ikke kun herhjemme men også i udlandet, med støtte fra jeres side. Spred budskabet til jeres bekendte på de sociale medier og hjælp os til at skabe opmærksomhed. Bliv fans af "Inova Watches" på Facebook og følg os på LinkedIn. Giv os jeres ærlig feedback og vær med til at præge den fremtidige retning for vores ny brand - Inova Watches.

Husk vores moto: "Want to be different? Be different!" - with Inova Watches !

Besøg vores webside: www.Inova-Watches.com
Partnerskaber