Zetlands fastelavnsfest

15.019,00 kr. 15.81% af 95.000,00 kr.

57

crowdfunders
udløbet
zetland @zetland

medlem siden 20. januar, 2014

Om projektet

Kom med til Zetlands fastelavnsfest på Vega!

Til et brag af en støttefest fejrer Zetland fastelavn og genopliver det danske karnevals vilde fortællinger og ritualer.

Men festen bliver KUN til noget, hvis vi får alle pengene i hus inden februar. Donationer giver samtidig adgang til festen. (Hvis du vil købe flere billetter, skal du altså donere flere gange. Og pengene bliver KUN trukket på din konto, hvis vi får rejst hele beløbet.)

Så giv en skærv, find din girafdragt frem og hiv en hel masse venner med til det, vi satser på bliver årets bedste fest!

  • Tid: lørdag d. 22. februar 2014. Dørene åbnes kl. 20.30. Godnat kl. 03

  • Sted: Vega, Enghavevej 40, København V.


Den danske fastelavn har rødder tilbage til tiden før reformationen – dengang skikken indvarslede en fyrre dage lang faste for alle landets katolikker. Fastelavn var syndens tid, fortabelsens tid; tiden, hvor normer og vaner blev vendt på hovedet.

Aftenen vil byde på en iscenesættelse af de danske fastelavnstraditioner med underfundige indslag, fortællinger, bide-til-bolle, kåring af aftenens bedste udklædning, en kat, der skal slås af tønden – og selvfølgelig et svingende dansegulv. Zetlands fastelavnsfest er en fest med indhold, en fest lidt udover det sædvanlige. Og overskuddet går – selvsagt – direkte til udgivelse af dansk kvalitetsjournalistik i fremtiden. Hurra!
Partnerskaber