ScienceTeam

150,00 kr. 0.54% af 28.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Henrik Jacobsen @henrikjacobsen2

medlem siden 24. februar, 2014

Om projektet

MERE VIDENSKAB! Bedre uddannelse!

Det er præcis hvad vi gerne vil arbejde med. Vi har nogle innovative idéer til hvordan vi kan gøre naturvidenskab mere spænende, sjovere og deraf selvfølgelig få bedre uddannet skolebørn.

Vores mål er at gøre en stor forskel i Danmark når det kommer til interessen for de naturvidenskabelige fag. Vi vil vise de unge generationer hvor sjov videnskab kan være, så vi kan få mere dygtige unge mennesker med stærke faglige profiler.
Det handler om at få gjort naturvidenskaben sjovere og man kan aldrig få nok fokus på videnskab, så vi kan få flere ingenører og Danmark kan forsætte med at være en stærk konkurrencedygtig økonomi!

Den korte version er, at vi vil lave kurser  for skolebørn, der består af at vi underviser om naturvidenskab på en spænende og ny måde ved at tage udgangspunkt i sport, film, spil og andet, som børnene interesserer sig for. På den måde virker de naturvidenskabelige fag mindre abstrakt, mere relevante og meget sjovere!

Vi har allerede snakket med en del skoleledere, der alle har vist stor interesse for vores målsætning og for vores kursusidé.

Vi mangler kun meget lidt arbejde før vi er klar, til start-up som kursusvirksomhed og derefter kan gøre en forskel. Vi mangler blot at få dækket de værste opstarts udgifter og søger derfor hjælp hos alle der vil give et bidrag og derved give os det skulderklap vi mangler for at kunne starte en virksomhed der kan gøre en forskel.

Om os:

Vi er to dygtige og engageret unge mænd ved navn Martin Kriegsbaum og Henrik Jacobsen der blandt andet har en baggrund i markedsføring og kommunikation og har stor interesse for uddannelse og videnskab. Sammen med os står der et stærkt hold af dygtige undervisere og videnskabs-tegnere, der har en solid baggrund indenfor naturvidenskaben og en passion for at gøre en forskel.

Som tak for din støtte får du...

For at tilføje til indlæringen, har vi nogle dygtige tegnere, der er i fuld gang med at lave digitale videnskabs-tegneserier, som vi også vil tilbyde skolerne for at gøre pakken komplet. Disse super seje og effektive videnskabs-tegneserier er nogle, som vi kan tilbyde alle jer der giver et bidrag til os. På den måde får i mulighed for selv at få noget konkret af det vi producerer allerede fra start. På denne måde vil I have mulighed for at lære lidt, på en sjov måde og se ’first hand’ hvad vi laver.

Men måske vigtigst af alt, så får i mulighed for at være med til at promovere videnskab og hjælpe til med at skabe en bedre fremtid for alle!

Hvis i ønsker, kan i også komme på et specielt nyhedsbrev med opdateringer og nyheder om vores projekt!

Sådan støtter du:

Først opretter du en profil på Booomerang, herefter angiver du beløbet, du vil støtte os med og fortsætter til betalingsmodulet. Dit beløb står herefter hos Booomerang indtil vores projekt udløber, derefter overføres beløbet til os. Hvis vi ikke når hele vores ønskede beløb, får du automatisk dit bidrag tilbagebetalt.

Vi sender på forhånd en stor tak ud til jer, der har lyst til at støtte vores projekt!
Partnerskaber