Udgivelse af bogen Genopdag katolicismen

36.555,00 kr. 104.44% af 35.000,00 kr.

45

crowdfunders
udløbet
Marcelino Gauguin @pastoral

medlem siden 28. februar, 2014

Om projektet

Yes!

Når du støtter dette projekt, er du med til at virkeliggøre en vision om at oversætte og udgive bogen ”Rediscover Catholicism” af Matthew Kelly på dansk og gøre den tilgængelig for alle til en uhørt lav pris.

Den katolske kirke er - som en af de mange kristne kirker - en utrolig vigtig hjørnesten i vores kultur og i vores samfund. Ikke mindst i kraft af dens kæmpe indsats i civilsamfundet. Men også i kraft af dens årtusindgamle religiøse og filosofiske skattekiste, der stadig i dag inspirerer og nærer mennesker til at realisere deres fulde potentiale.

I en tid, hvor mange katolikker er frustrerede på grund af mange af de mørke sager, der har domineret nyhedsdækningen af den katolske kirke, og hvor mange ikke-katolikker stadig er dybt uvidende og fordomsfulde overfor den katolske kirke, træder Matthew Kelly frem som en klar stemme. Matthew Kelly, der er forfatter til adskillige best-sellers (herhjemme kendt for Livets rytme, Lindhardt og Ringhof, 2006, udsolgt fra forlaget), giver et sjældent klart indblik i hvad den katolske tro egentlig går ud på. Han formår at fremstille katolsk praksis og spiritualitet på en måde, så det bliver mere end relevant for en ganske almindelig person som dig og mig. Svære emner bliver gjort letforståelige, så det hele står i en klar kontekst af Kellys centrale tese: At livet handler om at du bliver den bedste version af dig selv. Livet handler ikke så meget om, hvad du gør eller hvad du har – men om hvem du bliver til. Ifølge Kelly er den katolske kirke af en genial støbning, hvor formålet netop er at hjælpe alle og enhver til at blive en bedre version af sig selv.

Du har måske allerede set dele af bogen på vores hjemmeside http://pastoralcentret.dk. Det er vores vision, at denne bog skal udkomme og gøres så billig som muligt, så at det ikke er prisen, der skal afgøre, om man kan købe den eller forære den til en ven.

 

Hvorfor denne bog?

Bogen har værdi, fordi den på et letforståeligt og moderne sprog forklarer kerneprincipperne bag verdens største trossamfund. Den har værdi for de ca. 30.000 katolikker, der er i Danmark, men også for alle andre, der nysgerrigt søger efter et friskt pust til deres tanker eller en god forklaring på den katolske tro.

 

Hvem står bag dette projekt?

Projektet er oprettet af Pastoral-Centret, en afdeling under den katolske kirke. Vi brænder for dette projekt. Vi håber, du vil brænde med og give et lille bidrag. Alt tæller! Og måske kan du hjælpe med at gøre projektet kendt i dit eget netværk. Når vi er mange nok, kan vi løfte i flok!

Vi har sat beløbet lidt lavt til 35.000, selvom det på nuværende tidspunkt er svært at lægge et færdigt budget. Hvis vi samler 35.000 kroner herigennem kan vi dog garantere, at projektet bliver til noget. Hvis det lykkes os at samle mere end målet på 35.000 kroner vil vi sætte prisen ned på den færdige bog så meget som overhovedet muligt! Når vi ikke målet, så får du alle dine penge tilbage.

 

Hvorfor fundraiser vi?

Den katolske kirke er i dyb økonomisk krise. Der skæres ned alle steder, og flere kirker er blevet lukket. Fundraisingen til dette projekt er derfor absolut nødvendig, og vi opfordrer dig til at give et beløb – stort eller småt. Men hvis du brænder for at dette projekt skal blive til noget, er det lige så vigtigt, at du giver en hånd med at gøre det kendt i din omgangskreds.

 

Del i dit netværk!

Som du kan se, er vi afhængige af din hjælp på flere måder. Din støtte er vigtig. Men det er ligeså vigtigt, hvis du kan hjælpe os med at gøre budskabet kendt. Tænk ti sekunder over, hvordan du kan gøre det. Det kan være ved at nævne det for din familie og venner. Dele det på Facebook eller med e-mail. Eller måske får du selv nogle endnu bedre ideer!

 

Som tak for din støtte får du…

Udover en stor tak, som bliver trykt med navns nævnelse i bogen, får alle bidragsydere en gratis e-bogsversion (pdf) af den færdige bog. Derudover kvitterer vi, som tak for større bidrag, bl.a. med frieksemplarer af bogen og foredragsbesøg. Du kan endda få trykt en reklame for dit firma bag i bogen! Til højre, under ’incitamenter’, kan du se, hvad du får, ved at støtte vores udgivelsesprojekt med forskellige beløb.

 

Hvis projektet ikke bliver til noget…

Skulle det ske, at vi ikke når vores mål om at rejse alle de penge, vi har brug for, så bliver projektet ikke gennemført og du får automatisk alle dine penge tilbage.

 

Praktisk info

Efter planen, udkommer bogen i god tid inden årets bogmesse i Bellacentret i november 2014. Bogen bliver derfor en oplagt julegaveidé.

Se mere om projektet her:

www.pastoralcentret.dk/genopdag
(English version here)
Tak for hjælpen!
Minimumsbeløb 1,00 Vi er dig uendeligt taknemlige og nævner dig med navns nævnelse i bogen (Det gælder alle, der støtter)! Når bogen er klar, får du den tilsendt som e-bog (pdf).
Få bogen direkte i postkassen
Minimumsbeløb 100,00 En uge før bogen udkommer, sender vi et eksemplar til en valgfri adresse i Danmark. Forsendelsen er inkluderet!
Få to bøger direkte i postkassen
Minimumsbeløb 250,00 Inspirér en ven. Vi sender en bog til dig og til en valgfri ven – og inkluderer en personlig hilsen fra dig i pakken til din ven.
Betalæser - hjælp os med at gøre bogen endnu bedre
Minimumsbeløb 400,00 Få et udkast af bogen tilsendt på mail (i pdf-fomat), læs den og bliv inviteret til en hyggelig middag, hvor du og de andre betalæsere giver os jeres bedste og mest konstruktive kritik, inden vi sender bogen i trykken. Når bogen udkommer, modtager du naturligvis et eksemplar med posten.
Få 100 bøger sendt til din menighed
Minimumsbeløb 3.000,00 Hvad med at give bogen ud til alle, der kommer i din kirke? Når du giver mindst 3.000 kroner sender vi 100 bøger til en valgfri adresse i Danmark. (Det er en god idé at aftale dette med din præst eller menighedsråd!)
Få 100 bøger sendt til din menighed
Minimumsbeløb 4.000,00 Få besøg af en af os, der står bag projektet, for eksempel til et foredrag (i din menighed eller lignende) eller til hjælp til planlægning af en boguddelingsevent i jeres sogn. Og vi sender 100 bøger til en valgfri adresse i Danmark.
Reklameplads i bogen!
Minimumsbeløb 5.000,00 Få en helsides reklame for dig, dit firma, eller din sag trykt bag i bogen (bagerste sider) i det første oplag af den trykte bog (det kan du muligvis trække fra som udgift). :-)
Partnerskaber