Kendisser bag facaden

150,00 kr. 0.98% af 15.350,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
josefwnielsen @josefwnielsen

medlem siden 11. november, 2013

Om projektet

Kom helt ind under huden på de kendte personligheder fra Film og Tv branchen - skuespillere, instruktører, dramatikere, forfattere og så videre.De kommer alle i studiet og laver lidt PR for deres seneste projekter, giver gode råd om at networking, fortæller om deres personlige udfordringer og omkostninger ved at vælge et liv i spotlight og om hvordan det alligevel lykkedes dem på trods af al den modgang at slå igennem.

Derudover skal der dystes i små spil, der skal vises små sketchs, videoklip, danses, synges og tegnes, og der bliver sat fokus på det at improvisere. lege og være kreativ. Det skal være sjovt, underholdende - lidt gakket men bestemt ikke kedeligt!
Det hele bliver filmet med 3 kameraer og professionelle folk står for at redigere det hele og ligge det ud på Youtube, så det er muligt at abonnere på programmet.

Publikum i salen inviteres gratis ind til at overvære showet og får desuden også lov til at stille spørgsmål til gæsterne undervejs.

Det er meningen at der skal produceres et show om måneden - i alt 10 shows a 45-50 minutters varighed i 2014, og jeg de penge jeg søger gå udelukkende til at financierer selve produktionen.

hvert show koster 5500,- og derudover er der udgifter til leje af AV udstyr, projektor, strøm og leje af lokale - ialt = 15.350,-

Jeg håber at I synes at det lyder som et sjovt og spændende projekt og vil være med til at støtte os.

Hvis det lykkedes at skaffe penge nok, udlover vi som en lille præmie 5 VIP/Backtage billetter, så du kan gnubbe albuer med den absolute elite inden for Dansk Film og TV og du sidder forreste i salen under vores særlige jule/nytårs-galle-show, som vi afholder d 28/12 2014
- Vinderne vil bliver udtrukket efter slutdato blandt dem, der har bidraget med de 20 højeste beløb.
Partnerskaber