Globalt gearskift

13.560,00 kr. 135.60% af 10.000,00 kr.

59

crowdfunders
udløbet
lene_andersen @leneandersen

medlem siden 28. marts, 2014

Om projektet

Vi er nødt til at vælge, hvilken fremtid det er, vi vil have. Det kan gå så forbandet galt, men samtidig har vi alle muligheder for, at det kan blive meget bedre end nogensinde før. Det har jeg skrevet en bog om, den hedder Globalt gearskift.

Bogen handler om, hvem vi er som mennesker, hvordan vi skaber mening i livet, og hvordan vi bringer verdensøkonomien på fode igen. Det hænger nemlig sammen.

Økonomien har skiftet gear fire gange før: fra jæger/samler-stenalder til agerbrugsstenalder til bronzealder til jernalder og til industrialderen. Og hver gang medførte det en ny form for religion og/eller politisk bevidsthed.

Nu tager vi et teknologisk kvantespring igen: nano-, bio-, informations- og kognitionsteknologierne kommer til at vende op og ned på vores økonomi og samfundsstruktur, og de kommer til at ændre vores kultur, og hvordan vi forstår os selv.

Gearskiftene får gamle rammer til at briste, men de giver også mulighed for noget nyt og meget bedre. Tør vi tage udfordringen op? Og vil du være med til at skabe en klogere og bedre verden?

Det koster 10.000,- kroner at få bogen trykt, og for mindre end det koster at købe to fadøl og en pizza kan du ikke alene bidrage til en klogere verden, du får også dit eget signerede eksemplar tilsendt med posten.
Partnerskaber