Transport & prøvelokale til projekt

200,00 kr. 2.67% af 7.500,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
marman @marman

medlem siden 5. april, 2014

Om projektet

https://vimeo.com/91709639

danceOmatic bygger på en ny sammensmeltning af to kendte medier; en spilleautomat og ”dans på gaden”.

Spilleautomaten er en arcadeinspireret automat som muliggøre at publikum (på skærmen kan se hvad dansen handler om, og) selv kan vælge danseforestilling. Ved indkastning af mønt, får publikum valget mellem 3 danseforstillinger, der hver tager 6-8 minutter. Som var det en ”danseautomat!”

Danseforestillingerne er professionelt opførte værker af dansere, som enten danser solo, duet eller trio, der hver favner om forskellige temaer med forskellige dansestilarter som udtyrk. Dette vil fremgå af softwarens brugergrænseflade så publikum kan vælge hvad han/hun har lyst til at se.

Jeg vil  i gang med projektet fordi det bringer kunst ud. Ud til mennesket; ud på gaden. Det giver desuden en ny og innovativ måde, for publikum til at interagere med kunsten på, hvilket danner en interesse for at se forskellige udtryksformer, fra professionelle dansere, og derved vækket interessen for at opsøge steder der opføre dans og visuelt teater som scenekunst.

Pengende skal bruges til at dække transportomkostningerne for danserne. Vi har både dansere der kommer fra nærområdet, men også udenlandske dansere! Vi har også behov for økonomi til leje af prøvelokaler. Vil du hjælpe os?

Holdet består af

Martin Schultz Kristensen (Projektleder & koreograf.), Anders Jørgensen (Film og redigering), Michael Jensen (Teknisk konsulent), Morten Søby (Software design). Dertil kommer danserne: Jon Stage, Thomas Porup, Pernille Ahrenkiel Frederiksen, Annika Ernst og Linh Le.
Partnerskaber