Danmarks første crowdfundede dokumentar om crowdfunding

4.530,00 kr. 113.25% af 4.000,00 kr.

24

crowdfunders
udløbet
kristiangeorgsen @kristiangeorgsen

medlem siden 11. april, 2014

Om projektet

*** OPDATERING ***

En kæmpe tak skal lyde til jer, der har bidraget til, at min film nu har opnået fuld funding.  Det er helt fantastisk, at jeg har nået mit mål, men det skal ikke afholde dig fra at give en donation, hvis du kunne tænke dig at bidrage til Danmarks første crowdfundede dokumentar om crowdfunding og få dit navn med i titel eller rulletekster.

Her er et par nye incitamenter til at støtte:

Strech goal 1: Jeg indsamler 5.000 kroner og lægger udvalgte interviews ud på youtube i deres fulde længde.

Strech goal 2: Jeg indsamler 5.500 kroner og blotter min fulde, ubetingede taknemlighed ved at hoppe i havet uden en trevl på kroppen. Det bliver selvfølgelig filmet og kommer med som afslutning på filmen.

** OPDATERING **

Kunne du tænke dig at møde Danmarks største crowdfundingsucces, høre en snas af Henrik Hass' nyeste materiale og finde ud af, hvorfor Michael Eis startede Booomerang.dk? Så skal du se "Danmarks første crowdfundede dokumentar om crowdfunding", hvor du også kan opleve flere spændende mennesker fortælle om deres oplevelser med og viden om crowdfunding. Det kræver kun, at filmen opnår fuld funding, så bliver den gratis tilgængelig for alle.

Jeg har lavet en lille simpel side, hvor du kan se billeder af og læse lidt om de personer, du kan møde i min dokumentarfilm, hvis jeg opnår fuld funding: Persongalleri

*OPDATERING*

Jeg har udnyttet det gode vejr til at lave en lille video. Husk, alle bidrag går udelukkende til mine transportudgifter, så jeg kan dele min dokumentar med jer alle sammen, når den forhåbentlig er fuldt fundet.Jeg hedder Kristian Georgsen, og det her er mit forsøg på at lave en anderledes dokumentarfilm. Hvis jeg skal lykkes med det, har jeg brug for din hjælp.

Jeg har bemærket, hvordan fremmedordet ”crowdfunding” har fundet vej ind i det danske sprog, efterhånden som både folk og medier er blevet opmærksomme på begrebet. Den amerikanske crowfundingportal Kickstarter.com rundede i år 1 milliard dollars i fundede projekter, og her på siden dukker flere og flere spændende og kreative danske projekter op. Min dokumentar skal undersøge, hvordan crowdfunding har fundet vej til Danmark, hvad crowdfunding kan gøre i Danmark og hvad det kan ende med.

Jeg er 7. semesters studerende på journalisthøjskolen, og denne dokumentar er et eksamensprojekt. Med på mit hold har jeg Jesper Juhl Nielsen og Emil Færch, som befinder sig bedst bag kameraet, og selvfølgelig alle de søde mennesker, som forhåbentlig vil give et bidrag og hjælpe mig med at lave:

-          Danmarks første crowdfundede dokumentar om crowdfunding -

For rullende kamera vil jeg opsøge eksperter, crowdfundingssucceser og fundere for at få gode råd om crowdfunding og samtidig blive klogere på, hvordan crowdfunding fungerer herhjemme.

I min dokumentar kan du blandt mange andre møde Michael Eis, der er indehaver og stifter af Danmarks første crowdfundingportal (som du sikkert kender :-), Troels Pleimert, der arbejder som rådgiver og ved alt om, hvordan man får fundet sit projekt, og ikke mindst Kasper Villum Jensen, som har været med til at funde flere projekter.

Det her er mit forsøg på at gå en anden vej end den traditionelle uden om de normale platforme, hvor tv-stationernes redaktører bestemmer, hvad vi skal se på og hvornår. Det er derfor, jeg vil gøre min dokumentar frit tilgængelig på youtube, hvis den bliver fuldt fundet. På den måde kan du selv bestemme, om det er en dokumentar, du vil se, og hvis du kan lide den, kan du dele den med venner og bekendte. Jeg vil bare gerne dele min dokumentar med så mange som muligt.

Jeg sætter stor pris på et hvert bidrag – stort som småt. Jeg har valgt at køre med et lavt budget for at øge chancen for at få dokumentaren ud til så mange som muligt. Derfor kan jeg ikke gøre gengæld for bidragene med premierebilletter, t-shirts og fint indpakkede dvd’er. Men jeg vil gerne vise min taknemlighed på en anden måde med de incitamenter I ser til højre.
Partnerskaber