Køb dig ind i en teateroplevelse under CPH STAGE

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
clapclap @clapclap

medlem siden 22. april, 2014

Om projektet

Vi er så glade for, at du har klikket dig ind på netop vores projekt. Teaterkompagniet clapclap giver dig en helt unik mulighed for at købe dig ind i en teateroplevelse i forbindelse med forestillingen '(u)LOGISK' som bliver opsat på teater FÅR302 under CPH STAGE (Fra 9. - 14. juni).  Med hjælp fra dig får vi i clapclap mulighed for at finansiere produktionsomkostninger såsom scenografi, rekvisitter, lyd og lys - alt sammen noget uundværligt der kan gøre forestillingen endnu bedre. Da forestillingen handler om, hvornår noget defineres som kunst, og hvordan man kan sætte en pris på et kunstværk, synes vi det er interessant at udfordre den gængse opfattelse af teateroplevelsen, og derfor gøre det muligt for folk at købe sig ind i teateroplevelsen - endda helt ind i manuskriptet. For at gøre det sjovt og simpelt, har vi opstillet følgende pakker:

1) For mellem 100 og 700,- bliver du eller din virksomhed takket i programmet (Jo større beløb, desto større skrift)

2) For mellem 701 og 1300,- har du mulighed for at få en annonce i programmet eller vi kan skrive en artikel om dig hvor du selv bestemmer hvad indholdet skal være (jo større beløb, desto mere plads i programmet)

3) For mellem 1301 og 1999,- får du dit navn eller din virksomhed eksponeret på ryglænet af ét sæde under alle 10 forestillinger (Jo større et beløb, desto større skilt)

4) For 2000,- BLIVER DU ELLER DIN VIRKSOMHED NÆVNT AF SKUESPILLERNE TIL ÉN FORESTILLING, og indgår dermed i kunstværket helt bogstaveligt talt.

5) For 4000,- og derover får du DIN EGEN FORESTILLING. Det vil sige en soloforestilling hvor du og eventuelt en anden eller flere andre er den/de eneste publikummer. En gratis drink til hver med parasol under forestillingen og en helt unik skræddersyet oplevelse i teatret, hvor forestillingen laves SPECIELT til dig.

Teater og kulturkompagniet clapclap opsætter forestillingen ”(u)LOGISK” med spilleperiode 9.-14. juni 2014 på Teater FÅR302 under succesfestivalen CPH:STAGE (11. juni – 22. juni 2014). Der er plads til 48 publikummer i salen. Forestillingen havde urpremiere i oktober 2013 på Bådteatret og betegnes som ny, dansk dramatik. Dramatiker og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme har skrevet forestillingen som instrueres af sceneinstruktør Marie Østerskov. De medvirkende er Peder Bille, Rasmus Flensborg og Kristine Marie Brendstrup.


Kort om forestillingen:

Forestillingen tager udgangspunkt i visionen om at skabe POP ART live på scenen og derigennem diskutere, med både humor og alvor, hvad der er kunst; hvornår, hvorfor og hvem der bestemmer det. 3 mennesker mødes i et sort rum. Én bekendtgør at han koster 1500 kr., én har et hus af stilhed på hovedet, mens en anden fortæller historier om (og i) mørke. Alle vil de gerne definere kunsten - eller måske snarere værket, der endelig bestemmes som et tømt mælkeglas, der måske/måske ikke kan kopieres eller gradbøjes, og som måske/måske ikke er bevidst og /eller pengene værd.
Få dit navn/din virksomhed i programmet
Minimumsbeløb 100,00 For mellem 100 og 700,- bliver du eller din virksomhed takket i programmet (Jo større beløb, desto større skrift)
SMS
Minimumsbeløb 250,00 For mellem 250 og 400,- (jo mere du betaler desto flere sms'er) får du sms'er fra en af spillerne i løbet af spilledagene"
Få annonce i teaterprogram under CPH STAGE
Minimumsbeløb 701,00 For mellem 701 og 1300,- har du mulighed for at få en annonce i programmet (jo større beløb, desto mere plads i programmet)
Få dit navn/din virksomhed på ét teatersæde under CPH STAGE til 10 forestillinger
Minimumsbeløb 1.301,00 For mellem 1301 og 1999,- får du dit navn eller din virksomhed eksponeret på ryglænet af ét sæde under alle 10 forestillinger (Jo større et beløb, desto større skilt)
En skuespiller
Minimumsbeløb 1.500,00 For 1500,- kan du købe en skuespiller. Rasmus Flensborg er din i 1 time. Han taler meget
Køb dig ind i teatermanuskriptet til forestilling under CPH STAGE
Minimumsbeløb 2.000,00 For 2000,- eller derover BLIVER DU ELLER DIN VIRKSOMHED NÆVNT AF SKUESPILLERNE TIL ÉN FORESTILLING, og indgår dermed i kunstværket helt bogstaveligt talt.
DIN EGEN FORESTILLING
Minimumsbeløb 4.000,00 Du får DIN EGEN FORESTILLING. Det vil sige en soloforestilling hvor du og eventuelt en anden eller flere andre er den/de eneste publikummer. En gratis drink til hver med parasol under forestillingen og en helt unik skræddersyet oplevelse i teatret, hvor forestillingen laves SPECIELT til dig.
Partnerskaber