Creating The Best

0,00 kr. 0.00% af 1.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
theislv @theislv

medlem siden 25. april, 2014

Om projektet

Hejsa alle derude.

Har i ikke på noget tidspunkt drømt om at gå rundt i jeres eget studie, med professionelle udstyr? Det tror jeg vist at vi alle kan relatere til. Og så endda at du selv er stjernen bag?

 

Hvis i gerne vil vide hvad filmen skal handle om. Så bliver det en film som viser en hel vildt god videoredigering, ved  hjælp af greenscreen, bluescreen. OSV. Der vil ligge nogen fede ting i filmen, og det bliver helt hundrede en actionfilm! Så hjælp os med vores ide, og lad os komme igang!

 

 

Det er derfor vi er kommet her idag. Vi mangler JERES støtte, Til at leve vores drøm! Vi søger et meget lille beløb, og beløbet vil blive brugt på tilladelse til at filme forskellige steder. Og at få de rigtige kostumer, rekvisitter, og selvfølgelig den gode lyd.

Det mange folk ser trække ned i vores "projekt" er altså at vi er så unge som vi er. Folkene bag de film vi allerede er igang med, og de film vi gerne vil igang med. Kan ikke blive ført ud, fordi at nogen synes. De er lidt for unge til at lave et projekt inde på en smart side som denne? Men ved du hvad? Nej. Det er vi sku ikke. Alderen er bare et tal.

Så støt op om vores projekt, og lad os føre det ud som vi gerne vil have det .

Mange og de bedste Hilsner

Teamet Bag Projekt. Creating The Best
Partnerskaber