Teaterscene til danseshow

0,00 kr. 0.00% af 6.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
issamtalib @issamtalib

medlem siden 13. april, 2014

Om projektet

Projekt "Momentum”


Vi søger støtte til et anderledes danseshow på Zeppelin Teatret, med unge som medvirkende.


Vi er to unge dansere/koreografer, Martina Enevold og Issam Talib, som søger støtte til realisering af “Momentum“, som er et danseshow med et kunstnerisk twist, hvor kostumer, musik, video, og koreografi spiller sammen.


De medvirkende er en gruppe unge piger i alderen 13-20 år, som vi har undervist siden september 2013.

Vi har brugt meget tid på at arbejde henimod et udtryksfuldt og kunstnerisk show, og har bl.a. optrådt på flere skoler på Østerbro og i Lyngby, for at udvikle og afprøve materiale til “Momentum".


For at det ikke løber for meget op i forhold til vores budget, står vi selv for at sy kostumer, mixe musik, optage video osv.. Der ligger en del arbejde i det, men vi gøre det fordi vi synes det er fedt at se de medvirkendes udvikling, og fordi vi brænder for at lave et flot og anderledes show.

Selvom vi gør en masse arbejde selv, kan vi ikke løbe fra udgifter til leje af teatret, teknik, stof og rekvisitter til showet.


Vi søger derfor støtte til:

leje af teaterscene(Zeppelin Teatret), teknik mm. i forbindelse med showet.Det er vigtigt for os, at billetterne kommer til at koste så lidt som muligt (30-50kr), så venner forældre og alle andre intereserede har mulighed for at komme ind og se det.


Det vil betyde rigtig meget for os, hvis du støtter projektet, og ethvert beløb er en stor gestus.

Som tak vil vi give alle som støtter en billet til showet.Her er nogle videoer af tidligere numre, som kan give et indtryk af vores stil:
Partnerskaber