Marie Carmen Koppel NYT album

55.500,00 kr. 158.57% af 35.000,00 kr.

197

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Støt op om Danmarks Gospel og Soul diva og få en signeret CD

Hjælp Marie Carmen Koppel med hendes nye varme, stærke, og ærlige album “Heal my wounded heart”

Hvis det lykkes at nå målet og få indsamlet 35.000 kroner, udkommer albummet på CD. Dermed får du det du har været med til at betale for, nemlig en signeret CD tilsendt.

Du kan hjælpe Marie blot ved at forudbetale for dit eksemplar af cdén, og hvis målet ikke nåes, betaler du selvfølgelig intet."Heal my wounded heart"

“Heal my wounded heart” er et album som repræsenter en ny start for Marie.

Efter at være blæst helt omkuld af alvorlig sygdom, er hun tilbage med en række personlige sange der fortæller historien om hendes kamp og overlevelse. Og især om livets gave der rummer kærlighed, håb og om i glimt at tro på det hele igen. Derudover kommer også et par af Maries yndlings gospel sange med på albummet. Bl.a “Bless me” som synges sammen med Maries datter Celeste på 9 år.

På albummet medvirker Maries pianist gennem 23 år Steen Rasmussen, Dan Rasmussen på bas, Marco Diallo på trommer, Jonas Kragh på guitar, Jakob Andersen på percussion og Maries far Anders Koppel, fået en central plads på albummet med sin legendariske og særegent smukke Hammond orgel spil.

Desuden medvirker danmarks allerbedste gospel kor på 45 mand, “True Gospel Singers”

 Marie inviterer også “Til middag hos” 

Inspireret af hendes medvirken i programmerne “Til middag hos” og “Masterchef” inviterer Marie til middag hjemme hos sig selv til en ganske særlig og intim aften, hvor Marie selv står for at lave maden og nok også synger en enkelt sang i stuen. Der er kun 10 pladser til dette ekslusive arrangement, så skynd jer hvis i vil have en plads.

Du kan læse om dette og de andre støtte muligheder til højre på siden.

Håber i vil være med til at gøre drømmen til virkelighed <3
Partnerskaber