Biavl for Bæredygtighed i Afrika

31.049,00 kr. 103.50% af 30.000,00 kr.

25

crowdfunders
udløbet
maasaihonning @maasaihonning

medlem siden 25. maj, 2014

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Følg med i vores projekt!
Minimumsbeløb 50,00 Med dette beløb gør du det muligt for os at afholde en workshop på 1-2 dage for 1-4 kvinder med frokost. Du vil modtage en personlig tak for din donation samt vores nyhedsbreve med løbende opdateringer fra projektet ved oplysning af navn og e-mail.
Flotte billeder fra Masai Mara
Minimumsbeløb 200,00 For dette beløb har vi mulighed for at afholde 3 workshopdage inklusiv frokost til 4 til 10 kvinder. Du vil modtage en personlig tak for din donation, et brev med 5 flotte billeder i god kvalitet fra Masai Mara. Oplyser du din mail, vil vi sende vores nyhedsbrev med løbende opdateringer fra vores projekt.
Få et smukt Maasai armbånd
Minimumsbeløb 500,00 For dette beløb har vi mulighed for at købe beklædningssæt (bidragt og røgpuster) til 1 til 2 kvinder. Du vil modtage en personlig tak for din donation, og et af de meget smukke Maasai armbånd, som vil være lavet af kvinderne i Maasai Mara. Hvis du oplyser din mail, vil vi sende dig vores nyhedsbrev med løbende opdateringer fra vores projekt.
Få flot kop og en tur på savannen i Ree Park!
Minimumsbeløb 1.000,00 Du er med til at holde projektet kørende for flere kvinder over en længere periode. Vi sender dig nyhedsbreve ved oplyst navn og e-mail, og du modtager et flot krus med projektets logo. Dertil sender vi dig en gratis billet til Ree Park, hvor du har mulighed en safaritur på savannen, hvor du kan opleve nogle af Masai Mara’s vilde dyr. Læs mere på www.reepark.dk.
Partnerskaber