Historier tættere på det nære

500,00 kr. 1.00% af 50.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
henrik larsen @henriklarsen555

medlem siden 29. oktober, 2013

Om projektet

Totallokal er en ny vare på mediehylden og vi er ikke bundet af traditionelle omkostninger og journalistiske tankegange.

Et besøg på Totallokal skal være en positiv, afsmittende oplevelse – vi tror på løsninger frem for konflikter. Vi tror på samtale i stedet for konfrontation.

Visionen er at Totallokal skal udvikle sig til en landsdækkende kæde, hvor man som bruger kan klikke sig ind på det præcist det nærområde, man ønsker.

Vi er så småt begyndt, men det kræver tid, og det kræver penge at slå rod i et medielandskab bevokset med statsstøttede træer. Alligevel er de gamle, lokale medier stærkt presseede. Måske en del af forklaringen er, at de ikke har bevæget sig hen, hvor brugerne er.

Sidst og ikke mindst så fordobler vi nærheden til under en fjerdedel af, hvad annoncering i en gammeldags ugeavis koster så er du mulig annoncør tættere på det nære, så er Totallokal måske din fremtidige partner.

Du kan se de første kørende løsninger på henholdsvis http://viborg.totallokal.dk, http://fmk.totallokal.dk, http://svendborg.totallokal.dk og http://hammel.totallokal.dk

Vi håber og forventer at vi er omkring 12 dækningsområder ultimo 2014 og +25 i 2015

Det indsamlede beløb skal bruges til udvikling af platformen samt til markedsføring af de lokale portaler.
Partnerskaber