Keyhunt - Få en oplevelse udover det sædvanlige

20.252,00 kr. 101.26% af 20.000,00 kr.

25

crowdfunders
udløbet
keyhunt @keyhunt

medlem siden 29. juli, 2014

Om projektet

Hjælp os med at få Escape games til Danmark


Skuden knirker og knager omkring dig mens tiden er ved at løbe ud. Kaptajnen har bestemt at du og dine kammerater skal gå planken ud ved solnedgang! I er låst inde i bunden af skibet og har højest en time til at slippe ud og sætte kurs mod land for at undslippe...

“Escape games” er computerspil i den fysiske verden og et fænomen der startede i Japan. Det er den mest populære attraktion i London på Tripadvisor.

I mindre hold mellem 3 - 5 personer bliver I lukket ind i et tematiseret rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte ledetråde. I har nu maksimalt 60 minutter til at løse gåderne, finde nøglerne og låse døren op udtil. I vil blive overvåget via videokamera og vil få hjælp af vores personale hvis I skulle gå i stå.

Sæt jeres indre gådeknuser på en spændende prøve og få en oplevelse udover det sædvanlige, med udfordringer I med garanti ikke har prøvet før.

Hvem er vi og hvornår åbner vi?


Vi er en gruppe på fire personer, som har erfaring inden for spil- og opgavedesign. Vi har tidligere lavet en række orienteringsløb, hvor der indgår opgaver og gåder i samme stil som i disse escape rooms. Vi har desuden baggrund inden for datalogi, fysik og projektledelse. Vi har stor fokus på detaljer og på at kunne give en god oplevelse. Vi slår dørene op 1.marts 2015.

Det skal vi blandt andet bruge pengene til:


Leje af lokale et centralt sted i København.

Indretning af rum. Jo flere penge vi får jo flere rum kan vi bygge.

Se meget mere information på vores website: www.keyhunt.dk eller på Facebook.
Partnerskaber