Støt unge danske iværksætter

225,00 kr. 0.23% af 100.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
Hà Cao Thanh @caothanhha7393

medlem siden 13. august, 2014

Om projektet

Vietnam House er en dansk social virksomhed. Vi har et projekt, som vi håber I vil hjælpe os med at finansiere. Projektet omhandler:

- Projektstyring af unge danskere, som gerne vil øve/træne, i at starte firma i en ung alder. Projektet vil også tilbyde danskere, som er langtidsledige, en chance for at få et arbejde.

- Igennem handle af økologiske kvalitetsprodukter, Fairtrade og eller økologiske landbrugs varer, i de skandinaviske lande. Produkterne kan enten være råvarer, eller færdigvarer med privat indpakning og mærkning.

- Projekt designet er bygget op over hjælp til selvhjælp princippet. Projektet skulle gerne blive selv finansieret og fortsætte efter projektets afslutningsdato.

Målgruppe/Støttemodtagere

- Unge dansk iværksætter som gerne vil starte firma.

- Unge danskere som ikke har kunnet få et job efter uddannelse, og har brug for en praktikplads.

- Danskere som er langtidsledige og har brug for en praktikplads for at genoptage deres arbejdsliv.

Projektets Varighed

Tid: 12 måneder

Anslået Budget

Beløb: 250.000 kr. (lagerbeholdning, marketing, transport, administrations omkostninger, eksklusiv lønninger)

I kan læse mere om projektet i detaljer her: http://www.vietnam-house.com/call-for-funding.html

Hvem er jeg

Mit navn er Puk Cao Thanh Ha – En Vietnamesisk kvinde, som har boet i Aalborg med 2 små børn sidden 2006. Jeg har en kandidatgrad  i International Business and Economy fra Aalborg Universitet. Jeg har omkring 15 års erhvervserfaring inden for salg og marketing, med et rigtigt godt forretningsnetværk I Vietnam og Danmark.

I kan læse mere om mig her: http://www.cth75.com/

Jeg har investeret i at få et privat brand med Fairtrade kaffe/the og økologiske frugtstænger for børn, til at sælge på det skandinaviske marked. Jeg elsker at promovere salget af Fairtrade og økologiske produkter, fordi de er sundere for forbrugerne, mindre belastende på miljøet og giver en bedre fremtid for de fattige landmænd.

Jeg vil gerne starte dette projekt, da jeg ser at der I virkeligheden er mange unge danske iværksættere, som gerne vil starte eget firma, men tør ikke eller tøver på grund af manglende ressourcer. Der er også mange talentfulde unge danskere, som ikke kan finde et job, efter de har afsluttet uddannelsen. Jeg vil gerne hjælpe dem, ved at give dem en chance for at lære og få erfaring I at drive eget firma og realisere deres drømme og give dem et godt job, der også mindsker byrden på det danske velfærdssystem. Vi modtager med glæde jeres gavmilde bidrag, så vi kan starte vores firma, for at hjælpe os selv og for at hjælpe andre.

Tusind tak for jeres generøse støtte og vi opdatere alle vores donorer om projektets resultater.
EN KÆMPE KRAMMER!
Minimumsbeløb 50,00 Ved beløb mellem 50kr – 199kr Du kan få en kæmpe krammer fra os!!! Du kan sende pengen til vores MobilePay: 60470661 note Vietnam House Project
STÆRK FAIRTRADE KAFFE MED POSTEN
Minimumsbeløb 200,00 Ved beløb på eller større end: 200,00 Kr. Juhuuuuu!!! For 200 kr. får du en stærk pose Faitrade kaffe tilsendt med posten og selvfølgelig også en kæmpe krammer!!! Kaffen er malet 70% Robusta og 30% Arabica Du kan også sende pengen til MobilePay: 60470661 note Vietnam House Project + din adresse.
MILD OG AROMATISK FAIRTRADE KAFFE MED POSTEN
Minimumsbeløb 300,00 Ved beløb på eller større end: 300,00 Kr. Juhuuuuu!!! For 300 dkr får du en mild og aromatisk Faitrade kaffe pose tilsendt med posten og selvfølgelig også en kæmpe krammer!!! Vi har 150 poser af hele bønner 100% Arabica og 60 poser af malet 100% Arabica. Du kan også sende pengen til MobilePay: 60470661 note Vietnam House Project + din adresse + kaffe valg.
TIL FANTASTISK ASIATISK MIDDAG HOS MASTERCHEF PUK
Minimumsbeløb 3.000,00 Ved beløb på eller større end: 3.000,00 Kr. Vær med til en uforglemmelig aften, hvor Puk inviterer jer indenfor i sit hjem, til en udsøgt og fantastisk asiatisk tre-retters middag, med udvalgte vine og ganske sikkert en hyggelig snak, om asiatisk kultur, projektet og motivation om hvorfor hun starter det projekt. Og selvfølgelig får i også en kæmpe krammer på stedet!!! Arrangementet finder sted hjemme hos Puk Cao Thanh Ha, torsdag d. 6 november fra kl. 18:30-21:30
CSR PROMOTION TIL JERES FIRMA
Minimumsbeløb 5.000,00 Ved beløb på eller større end: 5000,00 Kr - Du bliver informeret om projektets resultater. - Dit firma bliver fremhævet som vores donorer, med jeres logo på vores hjemmeside og alle marketing materialer. - Dit firma får promoveret jeres firmas CSR aktiviteter, som vores donorer at støtte ungt entreprenørskab i Danmark.
Partnerskaber