qwerty & co

10.598,00 kr. 105.98% af 10.000,00 kr.

33

crowdfunders
udløbet
qwertyco @qwertyco

medlem siden 17. august, 2014

Om projektetCrowdfunding er alt eller intet. Lige nu er vi sikret 10.000 kr. Det er fantastisk. Tak til alle, der har doneret, liket, delt og opmuntret os.  Og du kan stadig nå at støtte os, helt frem til på torsdag, med en rund tyver eller en flad halvtredser. Tak.


Vær med til at støtte ny platform for kunstnerisk udvikling af etablerede forfattere. Din støtte vil styrke dansk litteratur. 

Hvad er qwerty&co?
qwerty&co er deling af kunstnerisk viden, praksis og erkendelse, som udvikler danske forfatterskaber og opbygger faglige netværk. Målet er at skabe et blivende udviklingsrum.

Vi har brug for 10.000 kr. for at komme i gang

Hvad vil etableringen af qwerty&co betyde?
1. For den deltagende forfatter: Personlig og faglig kvalificering og udvikling.
2. For det litterære miljø: Udvikling af danske forfattere og dansk litteratur.
3. For offentligheden: Indsigt i de erkendelser og kvaler, der knytter sig til forfatterens kunstneriske praksis.

Hvordan er qwerty&co skruet sammen?
Forløbet strækker sig over to år og er bygget op som en stafet. Den siddende årgang hjælper den nye årgang på vej. qwerty&co kan bestå af fire til seks forfattere pr. årgang.

Platformen er selvorganiseret: Hver årgang bestemmer og organiserer indhold og forløb af egen uddannelse. qwerty&co insisterer på fællesskabet: Alle tager del i hinandens udvikling, er hinandens vidner, fortrolige og støtter.

Hvem er med i første årgang?
Louise Kringelbach - www.louisekringelbach.dk
Jakob Melander - www.jakobmelander.com
Mette Sø - www.mette-sø.dk
Jeanette Øbro - www.obro-tornbjerg.dk

Vi deler
Du kan allerede nu følge og kommentere vores proces på qwerty-co.dk (www.qwerty-co.dk ), og møde os, når vi kommer rundt i landet og præsenterer projektet. Ved uddannelsens afslutning publicerer hver årgang et fælles værk.

Tak.
Partnerskaber