Import af økologisk olivenolie fra Sydspanien

0,00 kr. 0.00% af 18.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jesper Gyldendahl Christensen @gyldendahl

medlem siden 9. november, 2014

Om projektet

Hvorfor skal god kvalitet være dyrt?

Og hvorfor kan man ikke købe god kvalitet i større mængder og dermed spare penge?

Vi vil importere en af de bedste olivenolier direkte fra Sydspanien og sælge den direkte til slutforbrugerne i en større mængde, så literprisen for den bedste kvalitet bliver markant billigere end normalt.

Du kan bestille til dig selv og spare en del - eller - du kan gå sammen med venner og familie om en større ordre og spare en masse!

Friskpresset økologisk olivenolie fra Andalusien

I august i år tog vi på en tur til Andalusien for at opstøve en god økologisk olivenolie. Efter to ugers roadtrip på de støvede, spanske landeveje med endeløse olivenlunde til alle sider og en række besøg hos forskellige olivenolieproducenter, mødte vi endelig Francisco. Han står i spidsen for en mindre familiedrevet virksomhed, der på 7. generation producerer økologisk olie af den fineste kvalitet.

Franciscos kærlighed og passion for olivenolie og bæredygtigt landbrug er ikke til at tage fejl af, og vi blev hurtigt overbeviste om at dette var den olivenolie vi havde ledt efter. Ikke alene smager olien friskere og bedre end de fleste olier vi har smagt, men Franciscos dedikerede indsats for høj kvalitet og miljørigtighed lever til fulde op til vores idealer om den perfekte olivenolie.

Om olien

Olien er fremstillet af oliven af sorten Picual og er plukket i oktober/november 2014, mens frugterne stadig er meget grønne. Den tidlige høst sikrer en olivenolie af meget høj kvalitet. Olivenolien er koldpresset og kendetegnet ved en mild, frugtagtig smag og er diskret krydret med noter af græs og olivenblade.

Picual-oliven indeholder et meget højt niveau af antioxidanter, og er dermed også kendt for sin stabilitet og modstandsdygtighed overfor harskning. Picual bevarer sine kvalitetsegenskaber, to til tre gange længere end nogen anden olivensort.

Olien er en perfekt hverdagsolie og egner sig, med sin milde smag, til både salater og dressinger og til stegning. Den leveres i tre-liters metaldunke og kan nemt hældes over på mindre og mere håndterbare flasker, som kan bruges i det daglige. Frisk olivenolie kan holde sig i op til 18-24 måneder.

Olien er godkendt og certificeret økologisk efter flere internationale standarder.

De varmeste hilsner

Jesper & Natascha
Partnerskaber