Melusive - "The Dream"

9.171,00 kr. 114.64% af 8.000,00 kr.

34

crowdfunders
udløbet
Bo Lange @melusive

medlem siden 14. januar, 2015

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Melusive I
Minimumsbeløb 50,00 vi sender dig en personlig e-mail som tak for din støtte. Desuden får du linket til videoen inden den officielle udgivelse, en invitation til video-release-premiere party samt Melusive-stickers.
Melusive Premiere I
Minimumsbeløb 100,00 får du udover at få en personlig e-mail, link-adgang til videoen inden premieren, en invitation til video-release-premiere party, en signeret Melusive-plakat samt Melusive-stickers
Melusive Premiere II
Minimumsbeløb 200,00 får du e-mail, link, signeret plakat, en invitation til video-release-premiere party samt signeret EP ”Grasping for a phenomenon”.
Melusive Premiere III
Minimumsbeløb 300,00 får du e-mail, link, signeret plakat, en invitation til video-release-premiere party samt signeret DVD med videoen til ”The Dream”.
Melusive Premiere IV
Minimumsbeløb 400,00 får du e-mail, link, signeret plakat, en invitation til video-release-premiere party, signeret DVD med videoen til ”The Dream”, Melusive-krus, Melusive-stickers
Melusive V
Minimumsbeløb 500,00 får du e-mail, link og invitation, signeret plakat, signeret DVD som ovenfor og du får desuden en signeret EP af ”Grasping for a phenomenom” og Melusive-stickers, krus og T-shirt
MELUSIVE PREMIERE BACKSTAGE
Minimumsbeløb 1.000,00 får du e-mail, link og invitation. signeret plakat, DVD og EP som ovenfor og du får desuden to gæstelistepladser og efterfølgende backstage adgang.
MELUSIVE PRE/AFTER BACKSTAGE PARTY
Minimumsbeløb 2.000,00 Video-release-premiere-backstage invitation med pre/after-concert backstage light & soundcheck samt meet & greet. Desuden får du en signeret DVD med videoen til ”The Dream”, en signeret EP af ”Grasping for a phenomenom”, en signeret Melusive-plakat samt 2 fribilletter til en Melusive-koncert i enten Jylland, Sjælland eller på Fyn.
MELUSIVE MINIKONCERT
Minimumsbeløb 4.000,00 kommer vi hjem til dig og spiller en mini-Meet-and-greet-koncert (gælder det brofaste DK). Desuden får du en signeret DVD med videoen til ”The Dream”, en signeret EP af ”Grasping for a phenomenom”, en signeret Melusive-plakat, en invitation til Video-release-Premieren samt 2 fribilletter til en Melusive-koncert i enten Jylland, Sjælland eller på Fyn.
Partnerskaber