Melusive - "The Dream"

9.171,00 kr. 114.64% af 8.000,00 kr.

34

crowdfunders
udløbet
Bo Lange @melusive

medlem siden 14. januar, 2015

Om projektet

Hej. Vi er Melusive.

Vi er ved at være klar til, at lave en ny musik-video til et af vores nye numre ”The Dream”. Det er her vi har brug for jeres hjælp.

Vi har sådan set alt på plads med hensyn til skuespillere, filmfolk m.m. men vi mangler lige finansieringen. Hertil skal der siges, at det finansieringen udelukkende går til er leje af udstyr, rekvisitter, uniformer m.m. Både filmfolkene fra Odd Feet Studio og skuespillerne arbejder gratis, hvilket vi sætter stor pris på.

Donationer helt ned til kr. 20,- er og så velkommen, alle beløb hjælper.

Ønsker I at donere benyt da den store grønne knap oppe øverst til højre.

På forhånd mange tak for din hjælp.

Et evt. overskydende beløb fra crowdfundingen donerer vi til Børns Vilkår. Det vil sige, at hvis vi kommer over kr. 8000,- så donerer vi alt det overskydende til Børns Vilkår. Hvis det viser sig, at produktionsomkostningerne bliver mindre end kr. 8000,- så donerer vi det resterende beløb til Børns Vilkår.

Kort fortalt handler videoen til ”The Dream” om børns trivsel i en familie bestående af en alkoholiseret og voldelig far og deres mentalt indelukkede og fraværende mor som resultat af mandens voldelige og underkuende adfærd samt konsekvenserne deraf. Derved kan børnene bl.a. ikke søge tryghed hos deres mor. Vi følger konsekvenserne af børnenes trivsel i denne familie set ud fra hvert af familiemedlemmernes perspektiver.

Videoen til ”The Dream” bliver optaget i og omkring Odense af filmfolkene Henrik Mølgård og Sune Vestergaard fra Odd Feet Studio.

Efter planen optages videoen medio februar hvorefter der er release på den både som video og senere på en upcoming EP med resten af det nye materiale som vi er i gang med.

Kort om Melusive:

Melusive er et progressivt dansk rockband med et atmosfærisk lydbillede, hvor der er plads til at give sig hen, hvad end det er i stilhed, støj eller midt i mellem. Bandet blev dannet i sensommeren 2010 og i marts 2012 udgav vi vores debut EP ”Grasping for a phenomenon” hvor numrene ”Fly”(link til fly på youtube) og ”RSOW”(Link til RSOW på soundcloud) fik airplay i både Danmark og UK og som høstede stor ros.

I live-sammenhæng bliver vi sammenlignet med bands som Pink Floyd, The Savage Rose, Evanescence, Within Temptation og Procupine Tree, af både anmeldere og publikum.

Melusive består af:

Stina Bekker – Vocal

Brian Jensen – Guitar

Dennis Jensen – Guitar

Bjarke Helberg – Bass

Jacob Holdt – Drums

Anders Romesh - Keyboard
Melusive I
Minimumsbeløb 50,00 vi sender dig en personlig e-mail som tak for din støtte. Desuden får du linket til videoen inden den officielle udgivelse, en invitation til video-release-premiere party samt Melusive-stickers.
Melusive Premiere I
Minimumsbeløb 100,00 får du udover at få en personlig e-mail, link-adgang til videoen inden premieren, en invitation til video-release-premiere party, en signeret Melusive-plakat samt Melusive-stickers
Melusive Premiere II
Minimumsbeløb 200,00 får du e-mail, link, signeret plakat, en invitation til video-release-premiere party samt signeret EP ”Grasping for a phenomenon”.
Melusive Premiere III
Minimumsbeløb 300,00 får du e-mail, link, signeret plakat, en invitation til video-release-premiere party samt signeret DVD med videoen til ”The Dream”.
Melusive Premiere IV
Minimumsbeløb 400,00 får du e-mail, link, signeret plakat, en invitation til video-release-premiere party, signeret DVD med videoen til ”The Dream”, Melusive-krus, Melusive-stickers
Melusive V
Minimumsbeløb 500,00 får du e-mail, link og invitation, signeret plakat, signeret DVD som ovenfor og du får desuden en signeret EP af ”Grasping for a phenomenom” og Melusive-stickers, krus og T-shirt
MELUSIVE PREMIERE BACKSTAGE
Minimumsbeløb 1.000,00 får du e-mail, link og invitation. signeret plakat, DVD og EP som ovenfor og du får desuden to gæstelistepladser og efterfølgende backstage adgang.
MELUSIVE PRE/AFTER BACKSTAGE PARTY
Minimumsbeløb 2.000,00 Video-release-premiere-backstage invitation med pre/after-concert backstage light & soundcheck samt meet & greet. Desuden får du en signeret DVD med videoen til ”The Dream”, en signeret EP af ”Grasping for a phenomenom”, en signeret Melusive-plakat samt 2 fribilletter til en Melusive-koncert i enten Jylland, Sjælland eller på Fyn.
MELUSIVE MINIKONCERT
Minimumsbeløb 4.000,00 kommer vi hjem til dig og spiller en mini-Meet-and-greet-koncert (gælder det brofaste DK). Desuden får du en signeret DVD med videoen til ”The Dream”, en signeret EP af ”Grasping for a phenomenom”, en signeret Melusive-plakat, en invitation til Video-release-Premieren samt 2 fribilletter til en Melusive-koncert i enten Jylland, Sjælland eller på Fyn.
Partnerskaber