Interaktiv børnejazz koncert

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
modernjazzdays @modernjazzdays

medlem siden 20. januar, 2015

Om projektet

Festivalen Modern Jazz Days vil rigtig gerne brede jazzen ud til et nyt publikum, så hvorfor ikke starte fra barnsben. Derfor håber vi, at du vil støtte Modern Jazz Days', så det igen bliver muligt at præsentere en interaktiv børnejazz koncert på festivalen, der ligger 12-14. juni.

Trods en fornem støtte fra lokale fonde og virksomheder, bl.a.  Tapperiet, Køge Kommune og byudviklingsselskabet Køge Kyst har festivalen ikke økonomi til at opfylde alle ambitionerne, og særligt ønsket om at fange de nye jazzlyttere, imens de stadig er børn.

I 2012 og 2014 har Modern Jazz Days haft 1-2 børnjazz koncerter på programmet. I 2014 var det Astro Buddha Agogo og Überlyd feat. Chapper. Koncerterne har været godt besøgt, primært af børn fra 3-10 år, og deres forældre. Børnejazz koncerterne er efterspurgt blandt forældrene, da det også giver dem mulighed for at gå til koncert.
Koncerten vi håber at få støtte til vil tage børnene med i skabelsen af musikken. Deres klap, sang og sjove lyde orkestreres og bliver del af koncerterne og danner grobund for skabelsen af noget hel ny musik. Orkestret vil også introducere dem til følelser i musikken og improvisation i børne højde.

Dagsbillet til Modern Jazz Days: name your price (betal det du vil).
Partnerskaber