Dansk Jagt - Nyt samlested for alle danske jægere

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jens Balsgaard @jensbalsgaard

medlem siden 25. januar, 2015

Om projektet

Hej alle,

Jeg hedder Jens Mølby Balsgaard Nielsen. Jeg har siden fra helt lille været natur interesseret ,og er blevet slæbt med på jagt. Jagt er også min store hobby i dag, hvor jeg er 20 år og skal til at studere på Århus universitet. Jeg har lavet en facebook side der basere sig på jagt. Jeg synes tit at hele jagt markedet er uoverskueligt, og går derfor med drømmen om at samle alt på et sted, altså skabe en jagt portal for alle danske jægere og natur elskere .

Dette kunne blive centrummet for alt dansk jagt. Lige fra solopgange/solnedgange, til schweisshunde register – videre til jagt historier, jagt billeder, jagt auktioner, jagt konkurrencer, jagt udlejning osv - men lige så vigtigt bliver det sociale argument idet, et stort fælleskab for både ny og gamle jægere.

Derudover er det drømmen at få min egen lille webshop med produkter fokuseret mod: ude mennesket og jægeren - hvis medlemmerne/sidens besøgende var interesseret i det.

 

Jeg har så småt prøvet at få en hjemmeside på bene af egen prøven, der henvender sig til den jagt interesseret, og en facebook side med lidt mere succes med masser af konkurrencer. Men da jeg er studerende har jeg simpelthen ikke råd til at bruge en masse penge på udviklingen af design osv. Og det er det jeg søger til, samt udstyr til kamera, da jeg brænder ligeså meget for at skyde dyr gennem et kamera, som en riffel.

 

Da jagt interessen i Danmark er stærk stigende ved begge køn, vil det simpelthen være aktuelt for alle jægere, samt ny jægere, hvis der var en side, de kunne finde alt det de søgte på indenfor jagt, og gjorde det nemt og overskueligt – få et overblik, uden man skal bladre mellem alle andre sider, der hver har deres fokus punkt.

 

Samtidig var ideen også at man vil kunne sammenligne alle jagt butikkers produkt priser, og derved simpelthen kunne finde den bedste rabat og ikke snyde sig selv.Jeg håber virkelig i vil hjælpe mig, da jeg også håber i kan se i selv får noget ud af det :)

Mvh. Jens Balsgaard

Følg os på Facebook: Dansk Jagt

Se den nuværende hjemmeside: dansk-jagt.dk
Partnerskaber