Old flip-flops for art!

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
corentin @mamawaste

medlem siden 24. marts, 2015

Om projektet

Moder Natur blev træt, så Mama Waste kom for at hjælpe!

Ocean Sole's farverige figurer er lavet af klip-klapper der er fundet på stranden - ved de keyniaske oyster, altså standaffald. Støt vores projekt så vi sammen kan gøre oceanet renerer og give de lokale håndværkere en fair indkomst, så de kan forsørge deres familie. Du vil over i det få farverige dyr i dit hjem !

HÅNDVÆRK DER VIRKER


De farverige Ocean Sole figurer er fuldstændigt håndlavet af klip-klap material der er funded på de Kenyiaske stranden. Håndværkerne hos Ocean Sole omdanner dette affald til en indtægts mulighed, ved at lave de flotte og farverige dyr. Et smukt håndværk.

Klip-klapperne bliver indsamlet, renset og limit sammen til store blokke, der i sidste ende bliver til giraffer, elefanter og andre dyr fra den afrikanske savanna. De mindste figurer er 15 cm. høje, og er meget decorative uanset hvor de stiller dem. Den størte giraf er 2, 5 meter høj, og dens lange farverige hals bringer farver og glæde til enhver indretning. Hver figurer er unik (unika).

SOCIAL OG MILJØ VIRKNING


Kunsterne, der laver figurerne, tjener en fair løn i form af deres evner til at lave disse figurer. Ocean Sole laver uddannelses projektor, og organiserer genbrugs projekter. Ocean Sole tager hånd om lokale forurening og bidrager til dermed til rene oceaner i Kenya!

Se her hvordan de gør det.

VORES CROWDFUDNING MÅL


Mama Waste elsker dette inspirerende koncept og håber set vil være med til at give Moder Natur en pause! Vi skal bruge pengene til at etablerer vores distributionskanal i de nordiske lande - og få figurerne ud på det nordiske marked. Vi skal også bruge pengene til at designe og skabe et effektivt og flot website, købe ind til lager og finde ud af hvordan vi kommer i kontakt med vores fremtidige kunder og interior designere.

SKAL VI GØRE DET SAMMEN?


Som Tak for din støtte, hvis vi når vores mål, har lavet vores incitamenter - og vil sense dig forskellige figurer, alt efter hvor meget du støtter med:

Giraffer i størrelserne S, M, L, XL eller Giant :


Elefanter i størrelserne S, M, L eller XL :


Flodhest i størrelsen S :


Næsehorn i størrelsen M :


Skildpadde som dørstopper :

VÆR' OPMÆRKSOM PÅ


Hver figur er håndlavet og der vil derfor være en variation fra figur til figur. Variationer er mindre og vil forekomme i både størrelsen, designer, farverne og 'personlighed'.

Besøg www.fb.com/MamaWaste for mere info! Vi anbefaler dig at se på albummet "Hvordan bliver de lavet" som vil vise dig fotos af arbejdet med at lave figurerne. Albummet "Incitamenter" visor dig fotos af de figurer vi sender som tak for generøse og nødvendige støtte.

Cirka størrelser og farver :

Giraf
Small L 8cm, W 4cm, H 23cm
Medium L 10cm, W 4.5cm, H 29cm
Large L 30cm, W 18cm, H 100cm
Extra Large  L 43cm, W 21cm, H 136cm
Giant H 250cm

Elefant
Small L 12cm, W 6cm, H 9cm
Medium L 20cm, W 10cm, H 13cm
Large L 50cm, W 23cm, H 38cm
Extra Large L 66cm, W 33cm, H 50cm

Flodhest
Small L 11cm, W 5cm, H 6,5cm

Næsehorn
Medium L 20cm, W 8cm, H 13cm

Skildpadde dørstopper
Skildpadde L 16,5cm, W 16cm, H 3cm
Baby Giraf, Flodhest eller Elefant
Minimumsbeløb 250,00 Fedt! Her er de figurer du kan vælge imellem, ved dette incitament : Small Giraf, Elefant eller flodhest.
Medium Giraf, Næsehorn eller elefant
Minimumsbeløb 350,00 Du er et generøst menneske, 1000 tak ! Her er de figurer du kan vælge imellem, ved dette incitament : Medium Giraf, Elefant eller næsehorn.
Dala Hest, Kenya style
Minimumsbeløb 400,00 En keyiansk hyldest til de Dalarna designere som formede og farvede de smukke heste, før klip-klappere blev hot.
3 Skildpadde dørstoppere
Minimumsbeløb 450,00 Vidste du at skildpadder kan dø af det plastik der flyder rundt i oceanerne? Derfor holder Ocean Sole strandene rene for skildpadderne... 3 stk. skildpadde dørstopper, som tak for din støtte.
Baby Safari Venner
Minimumsbeløb 500,00 3 er en crowd, 3 er en famile! Vi sender dig en af hver af følgende figurer: Small Giraf, Flodhest og elefant.
Large Giraf eller elefant
Minimumsbeløb 2.200,00 Du er fantastisk, men har du plads til én af disse? Large Giraf eller elefant. Shipping er inkluderet til de fleste nordiske lande.
XL Giraf eller elefant
Minimumsbeløb 3.800,00 Et XL tai til dig! Du kan vælge mellem én af disse Extra Large Giraf eller elefant. Shipping er inkluderet til de fleste nordiske lande.
Giant Giraf
Minimumsbeløb 25.000,00 Er din reception eller entré høj nok til denne 'live' baby giraf ? I så fald skal du have mere end 2,5 meter til loftet - da denne Giant Giraf er 2,5 meter høj. STOR tak for din støtte. Extra shipping omkostning skal betales.
Partnerskaber