Tur til soløen

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Hildegunn Berg @hildegunnberg

medlem siden 31. marts, 2015

Om projektet

Hej mit navn er Hildegunn Lillevik Berg. Jeg er så heldig at arbejde med 8 herlige drenge mellem 6 og 15 år. Alle har de en diagnose, det er alt fra ADHD til Asperger, med diverse følgesygdomme, som Tourette, angst og tiks. Drengene har ofte en hård hverdag og derfor er vores aflastninghjem et fristed, hvor drengene bliver forstået og værdsat for den de er. Min drøm er at kunne overraske drengene med en super tur til Bornholms mange spændende seværdigheder. Drengene er meget kloge og videbegærlige, og nyder at lytte, se og lære.Vores sidste tur gik til Skagen og den står stadigt skarpt i hukommelsen, som en oplevelsrig tur.

Jeg håber der er mange søde mennesker der vil hjælpe mig med at få drømmen til at gå i opfyldelse, og jeg takker ydmygt for hver en krone der måtte komme. Jeg håber alle vil være så søde at dele dette til venner og bekendte rundt omkring i Danmark.

Jeg er så heldig at havde fået doneret en ring fra www.alivedesign.dk og denne udlodder jeg blandt bidragyderne til dette projekt.

For hver 100 kr, du bidrager med, deltager du med et ”lod”, så jo flere penge man bidrager med jo større er chancen for at vinde denne flotte Sterlingsølvring Dream med en 7 mm stor midtersten og 6 x 2 mm Swarkovski Ziracinia sidesten, som blev båret af Claudia Rex i Vild Med Dans. Verdi 3.999.00
Partnerskaber