Carpark Festival 2015

11.030,00 kr. 110.30% af 10.000,00 kr.

76

crowdfunders
udløbet
carparkfestival @carparkfestival

medlem siden 29. marts, 2015

Om projektet

NYHED!!! I kan nu crowdfunde vores kampagne med Mobile-pay. Det eneste I skal gøre er at:
- Sende jeres penge til Carpark Festival på 21739635
- Taste det beløb I ønsker at støtte med
- Skrive hvilken reward I ønsker i kommentarfeltet
- Så sørger vi for at pengene går til crowdfundingkampagnen her på siden.


 

Støt Bispeengbuens hyggeligste festival - og vær med til at skabe et festligt og farverigt åndehul under Buen!

Carpark Festival er en non-profit festival under Bispeengbuen på Frederiksberg. Festivalen er startet af lokale kræfter, der bor i området omkring Buen. Efter flere års ærgrelse over, at området under Bispeengbuen ikke blev brugt til andet end en håndfuld parkerede biler, valgte vi at tage initiativ til at stable en festdag på benene.

Med ét var Carpark Festival født - nu skulle det hele bare føres ud i livet.
Det er vigtigt for os, at festivalen ikke blot er en fest. Vi vil inspirere og transformere. Vi vil give området under Bispeengbuen en ny betydning, så det ikke blot er et parkerings- eller et passeringssted. Vi vil vise folk, at de rå rammer kan bruges, og at de kan bruges så det giver mening at være og opholde sig.

Rummets umiddelbare karakter skal udfordres! Og det ville vi blandt andet gøre ved at arrangere koncerter med kunstnere fra undergrundsmiljøet i København. Vi arrangerede workshops af forskellig art, og vi prøvede på alle måder at inddrage folk fra lokalmiljøet. Det skulle være de lokales fest - og de lokales område.

Disse tanker udmøntede sig i den første udgave af Carpark Festival i september 2014, som på trods af mindre godt vejr, viste sig at være en stor succes. Det gik op for både os og mange andre, at der var potentiale i området.

Denne succes agter vi nu at gentage den 16. maj, hvilket betyder, at vi har i sinde at gøre Carpark Festival endnu større, endnu federe og endnu hyggeligere end sidst!

Vi har endnu en gang inviteret en masse dygtige musikere forbi til at spille op til dans. Der vil være forskellige madboder, som byder på noget af det lækreste street food du kan tænke dig. Du kan slukke tørsten med en øl eller sodavand i Carpark Festivals egen bar eller du kan nyde andre læskende drikke fra nogle af vores søde samarbejdspartnere.
Udover dette, vil der i løbet af dagen være en masse fornøjelige aktiviteter at tage del i.
Hvad det er for nogle aktiviteter, må du væbne dig med tålmodighed med at finde ud af, men vi lover, at det bliver hyggeligt!

Men, hvad er det så dine penge går til?
Helt enkelt, så går dine støttekroner til at realisere denne festival endnu engang. Med alt det vi godt kunne tænke os der skal ske på dagen, er det desværre ikke muligt for os at gøre det gratis. Derfor vil dit bidrag gøre en enorm forskel for os! Og selvfølgelig skal du have noget for dit bidrag. Som du kan se, har vi opstillet en masse rewards her til højre -  og du styrer helt selv, hvad din reward skal være.

Men vi kan allerede nu løfte sløret for, at den store crowdfundingfest vil finde sted den 30. april, en fest som er gratis for ALLE. Der vil være god underholdning ved freestyle-rapperne Klaskefar (forsvarende MC's Fight Night champ) og hans kompagnon Topcat. Derudover spiller Orkestr Partisanski op til dans med deres russiske rytmer. Det bliver godt!
Støt os - og vær med til at gøre Bispeengbuen til byens hyggeligste hang-out!
Se mere om årets festival her: https://www.facebook.com/events/893927053963166/
Lidt har også ret
Minimumsbeløb 20,00 Hvis du bare har lyst til at støtte med en skilling, er det her du skal klikke ind. Der er ingen reward, men vi sender en masse karma din vej!
Postkortet
Minimumsbeløb 50,00 Vi kvitterer din støtte med et personligt takkepostkort fra arrangørerne af Carpark Festival
Bingopladsen
Minimumsbeløb 100,00 Carpark Festival har i år deres helt eget bingospil, og din plads samt en øl/vand i baren er sikret ved denne reward.
T-shirten
Minimumsbeløb 150,00 Her får du en af Carpark Festivals stilsikre t-shirts. Mads Christensen himself har vendt tommelfingeren opad for designet.
Aftensmadmenuen
Minimumsbeløb 250,00 Når sulten på et eller andet tidspunkt kommer snigende på festivalen, vil du med denne reward kunne stille sulten samt slukke tørsten i en af festivalens boder.
Bingo for fire
Minimumsbeløb 500,00 Vi spærrer en plads til dig og tre venner i Bingospillet.
A table for four?
Minimumsbeløb 1.000,00 Helt eksklusivt kommer Morten, Anas, Benjamin og Jonas, der står bag Carpark Festival, hjem til dig og kokkerer en lækker middag for dig og tre andre. Så slå dig sammen med din mormor, din matematiklærer eller nogle helt andre, og så sørger vi for god mad. Bare rolig, vi er ferme i et køkken! Nå ja, vi ses da også lige til crowdfundingfesten!
V.I.P sofaen!
Minimumsbeløb 2.500,00 Slå dig sammen med nogle venner og nap den eksklusive VIP-sofa til festivalen. Der er bingoplader, øl/vand- og madbilletter til hele banden og en masse andet lir. I kan max være fem personer.
Partnerskaber