Sildekassen - kunsthåndværkbutik i Glyngøre

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Bettina Skovsted @skovsted

medlem siden 5. april, 2015

Om projektet

Sildekassen


Havfruernes Skattekiste er lukket. Hvad nu?

Vil du være med til at gøre en drøm til virkelighed, at forny og skabe liv i en autentisk bygning, så støt vores bestræbelser på at åbne"Sildekassen", Glyngøres nye butik på havnen med lokalt kunsthåndværk.

Glyngøre har i 2015 vundet Region Midtjyllands landsbypris, bl.a. fordi der bor mange aktive, kreative og innovative mennesker. Byen blomstrer af skabertrang, og den energi tiltrækker endnu flere, som kommer med idéer til nye aktiviteter. Den udvikling vil vi gerne booste til gavn for hele vores by med det sidste nye skud på stammen, nemlig idéen om at tilbyde lokalbefolkningen og turister unikt og anderledes brugskunst.

Vi er en gruppe af lokale kreative kunsthåndværkere, som vil afprøve et koncept, hvor vi afholder workshops af varierende karakter og samtidig sælger vore produkter. Til det formål vil vi gerne leje os ind i en af havnens bygninger kaldet ”Havfruernes Skattekiste”. Viser det sig, at projektet er bæredygtigt og opnår succes, er det på sigt ønskværdigt at kunne overtage bygningen.

Bygningen har hidtil fungeret som en butik med meget forskellige varer. Der har været alt lige fra beklædning til maritime produkter over smykker og souvenirs. Vi vil fortsætte med nogle af emnerne og tilføje et nyt koncept ved selv at producere varerne og samtidig invitere folk indenfor for selv at prøve kræfter med råmaterialet.

 Butikken bygges op af stande med en gruppe af faste bidragydere, som passer butikken på skift. Derudover forestiller vi os, der skal være åbent for gæsteudstillere.

 For at vi kan få gang i ovennævnte, har vi som fritids-kunsthåndværkere brug for ekstra kapital. Dertil vil vi gerne bede om lidt hjælp gennem crowdfunding til at prøve konceptet af.

 
Partnerskaber