The Brazierlights In The Window – Fall Fall Fall

0,00 kr. 0.00% af 21.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Perry Jensen @perrymacleodjensen

medlem siden 12. april, 2015

Om projektet

Hjælp The Brazierlights In The Window med at afslutte fem års albumproduktion.

Hvad går jeres projekt ud på?
For fem år siden besluttede vi os for at lave det bedste album, vi kunne forestille os. Det blev starten på en lang rejse, hvor vi nu er så utrolig tæt på at være i mål. Men inden vi er helt i mål, har vi brug for din hjælp. Indtil videre har vi kunnet klare rejsen selv, men nu skal albummet blive til en smuk vinylplade, og derfor håber vi, at du vil hjælpe pladen det sidste stykke på rejsen mod pladeforretningen.

Hvad er det så for et album?
Albummet kommer til at hedde Fall Fall Fall og er en historie om, hvordan vi som mennesker skal skabe mening i en ellers meningsløs tilværelse. Vi er blevet så privilegeret, at vi har frihed til at leve det liv, vi har lyst til, men hvordan reagerer vi så på denne frihed, og kan vi overhovedet håndtere denne frihed, eller fører den os blot ud i en selvdestruktiv deroute i angsten for at vælge rigtigt?
Albummet behandler dette tema i historien om en mand, der flygter fra sit destruktive liv i forsøget på at starte på en frisk. Men han falder hurtigt tilbage til de gamle fristelser med endeløse byture, stoffer og en umulig stræben efter den perfekte kærlighed.
Hver sang er et nyt kapitel i albummets historie. Det er, hvad nogle vil kalde for en konceptplade, og andre ville måske endda kalde det en rockopera. Vi kalder det bare for et skidegodt album, som vi rigtig gerne vil udgive.

I har brugt 5 år. Hvor langt er I så nu?
Vi har indspillet hele albummet selv, og nu er vores gode ven Mikki i gang med at lave de sidste finpudsninger i mikset.

Hvad skal I så bruge pengene til?
Størstedelen af budgettet går til at få trykt pladen på vinyl og lave et lækkert cover, som den kan ligge i. Det er en omstændig proces, hvor der skal laves en originalplade, som de andre trykkes efter på gamle skrøbelige maskiner. Derudover skal vi også have mastereret albummet, som vi skal betale en specialist for at gøre. Mastering betyder, at albummet klargøres, så det ikke kommer til at lyde forfærdeligt, når det bliver trykt på vinyl. Hvis det ikke er gjort ordentligt, kan pickup-nålen hoppe ud af pladerillen, og lyden vil blive meget mudret på den knap så fede måde.

Vi lever i 2015. Hvorfor skal albummet absolut udgives på vinyl?
Det har længe været en stor drøm for os at udgive vores musik på vinyl, og nu hvor vi brugt så lang tid på at lave dette album, vil vi yde det den ære, som albummet fortjener. Derudover er vi bange for, at det album, der betyder som meget for os, blot vil drukne i mængden af andet glimrende musik, hvis det kun udkom digitalt. Hvis det udkommer på vinyl, vil alverdens pladeentusiaster støde på vores album, når de roder rundt i deres lokale pladeforretning.

Hvad får jeg så ud af det?
Uanset hvor meget du donerer, hjælper du os med at tage et stort skridt som band. Du er med til at hjælpe et album til verdenen, der forhåbentlig kan få folk til at stoppe op og tænke over deres liv, samt de eksistentielle valg de træffer. Du hjælper med at gøre potentielle lyttere opmærksomme på os, så vi kan præsentere vores musik for en masse andre, der ellers aldrig vil have hørt den musik, du støtter. Hvis du støtter med mere end 50,-, har du tilmed allerede købt albummet, så vi sender det bare til dig, når det udkommer.

Kan jeg høre noget af jeres musik?
Ja. Du kan tjekke vores to nye musikvideoer ud her.Partnerskaber